Deputatul Cristian Achiței, despre vizita Ministrului Transporturilor: "O dezamăgire totală!"

Deputatul Cristian Achiței, despre vizita Ministrului Transporturilor: "O dezamăgire totală!"

Deputatul PNL Cristian Achiței a catalogat vizita Ministrului Transporturilor la Botoșani ca fiind una "dezamăgitoare", în condițiile în care, potrivit parlamentarului, ministrul nu a făcut altceva decât să confirme încă o dată că nu există sursă de finanțare pentru investițiile de pe drumurile naționale din județul Botoșani.

Achiței se aștepta ca, alături de senatorul Costel Șoptică, să fie invitat la întâlnirea de la Consiliul Județean care s-a dovedit a fi "mai mult o ședință de partid".

"În genere, această vizită a fost o dezamăgire totală și confirmă ceea ce am spus acum trei săptămânii, țeapa electorală a PSD vizavi de cetățenii cinstiți din județul Botoșani care i-au votat pe 11 decembrie 2016. Acest lucru a fost confirmat practic și de Ministrul Transporturilor care după o vizită dezamăgitoare în județul Botoșani ne-a arătat că nu are nicio soluție de finanțare pentru niciunul din drumurile importante din județul Botoșani. În schimb, directorul DRDP Iași a găsit o soluție foarte interesantă pentru drumul Manoleasa-Rădăuți Prut. O să îl vopsim cu negru și după aceea o să aruncăm niște criblură sub denumirea de tratament bituminos și vom spune că am rezolva problema", a spus deputatul Cristian Achiței.

Parlamentarul se mai aștepta ca Ministrul Transporturilor că anunțe cu prilejul vizitei la Botoșani, și după discuțiile pe amendamente din comisia de transporturi și infrastructură privind bugetul, să vină cu o Hotărâre de Guvern a indicatorilor tehnico-economici și să anunțe că se scot la licitație lucrările. 

"Plimbarea ministerială la Botoșani organizată de doamna senator Doina Federovici a fost doar ca să mimeze interesul pentru drumurile naționale, indispensabile județului. Rezultatul a fost clar zero barat. Dacă am fi fost invitați și noi am fi putut să ne dăm cu părerea despre posibile soluții la aceste chestiuni extrem de importante pentru județul Botoșani. A fost mai mult o ședință de partid, puteau să o facă la partid și nu la Consiliul Județean", a mai spus Achiței.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Consiliul Județean va avea, din nou, un administrator public

astăzi, 09:50
116

Rămas liber odată cu venirea lui Costică Macaleți la conducerea Consiliului Județean Botoșani, postul de administrator public al județului ar putea fi din nou ocupat în cel mai scurt timp...

Măsuri pe linia personalului cerute de șeful Consiliului Județean la UPU

Vineri, 18 August 2017
1487

Președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți, a cerut conducerii Spitalului Mavromati să găsească cât mai repede o soluție pentru deficitul de personal care se înregistreaz...

Bani ceruți de la Guvern pentru scoaterea din impas a Primăriei Mihălășeni

Vineri, 18 August 2017
472

În acest sens, președintele Consiliului Județean prefectului județului au inițiat un proiect de Hotărâre de Guvern pe care l-au trasmis deja la nivel central în vederea locării...