Deputatul Cristian Achiței, despre vizita Ministrului Transporturilor: "O dezamăgire totală!"

Deputatul Cristian Achiței, despre vizita Ministrului Transporturilor: "O dezamăgire totală!"

Deputatul PNL Cristian Achiței a catalogat vizita Ministrului Transporturilor la Botoșani ca fiind una "dezamăgitoare", în condițiile în care, potrivit parlamentarului, ministrul nu a făcut altceva decât să confirme încă o dată că nu există sursă de finanțare pentru investițiile de pe drumurile naționale din județul Botoșani.

Achiței se aștepta ca, alături de senatorul Costel Șoptică, să fie invitat la întâlnirea de la Consiliul Județean care s-a dovedit a fi "mai mult o ședință de partid".

"În genere, această vizită a fost o dezamăgire totală și confirmă ceea ce am spus acum trei săptămânii, țeapa electorală a PSD vizavi de cetățenii cinstiți din județul Botoșani care i-au votat pe 11 decembrie 2016. Acest lucru a fost confirmat practic și de Ministrul Transporturilor care după o vizită dezamăgitoare în județul Botoșani ne-a arătat că nu are nicio soluție de finanțare pentru niciunul din drumurile importante din județul Botoșani. În schimb, directorul DRDP Iași a găsit o soluție foarte interesantă pentru drumul Manoleasa-Rădăuți Prut. O să îl vopsim cu negru și după aceea o să aruncăm niște criblură sub denumirea de tratament bituminos și vom spune că am rezolva problema", a spus deputatul Cristian Achiței.

Parlamentarul se mai aștepta ca Ministrul Transporturilor că anunțe cu prilejul vizitei la Botoșani, și după discuțiile pe amendamente din comisia de transporturi și infrastructură privind bugetul, să vină cu o Hotărâre de Guvern a indicatorilor tehnico-economici și să anunțe că se scot la licitație lucrările. 

"Plimbarea ministerială la Botoșani organizată de doamna senator Doina Federovici a fost doar ca să mimeze interesul pentru drumurile naționale, indispensabile județului. Rezultatul a fost clar zero barat. Dacă am fi fost invitați și noi am fi putut să ne dăm cu părerea despre posibile soluții la aceste chestiuni extrem de importante pentru județul Botoșani. A fost mai mult o ședință de partid, puteau să o facă la partid și nu la Consiliul Județean", a mai spus Achiței.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Sute de liberali protestează la Botoşani – FOTO

Luni, 20 Noiembrie 2017
2399

Acţiunea de protest organizată de liberali, luni, în municipiul Botoşani, la fel ca în toate oraşele reşedinţă de judeţ din ţară, a strâns sute de membri ai organizaţiei j...

Speranţe pentru noi angajări la Serviciul Permise şi Înmatriculări Botoşani

Luni, 20 Noiembrie 2017
1131

O parte dintre posturile pe care Ministerul Afacerilor Interne le va scoate la concurs, pentru recrutarea de personal din sursă externă, vor fi la Serviciile publice comunitare regim permis de condu...

Tumoare de 10 kilograme, scoasă din abdomenul unei botoşănence!

Luni, 20 Noiembrie 2017
6897

Femeia în vârstă de 50 de ani, din Manoleasa, care a ajuns pe masa de operaţie, le-a spus medicilor că în urmă cu aproximativ doi ani a observat că abdomenul tot îi creşt...