Deputatul Cristian Achiței, despre vizita Ministrului Transporturilor: "O dezamăgire totală!"

Deputatul Cristian Achiței, despre vizita Ministrului Transporturilor: "O dezamăgire totală!"

Deputatul PNL Cristian Achiței a catalogat vizita Ministrului Transporturilor la Botoșani ca fiind una "dezamăgitoare", în condițiile în care, potrivit parlamentarului, ministrul nu a făcut altceva decât să confirme încă o dată că nu există sursă de finanțare pentru investițiile de pe drumurile naționale din județul Botoșani.

Achiței se aștepta ca, alături de senatorul Costel Șoptică, să fie invitat la întâlnirea de la Consiliul Județean care s-a dovedit a fi "mai mult o ședință de partid".

"În genere, această vizită a fost o dezamăgire totală și confirmă ceea ce am spus acum trei săptămânii, țeapa electorală a PSD vizavi de cetățenii cinstiți din județul Botoșani care i-au votat pe 11 decembrie 2016. Acest lucru a fost confirmat practic și de Ministrul Transporturilor care după o vizită dezamăgitoare în județul Botoșani ne-a arătat că nu are nicio soluție de finanțare pentru niciunul din drumurile importante din județul Botoșani. În schimb, directorul DRDP Iași a găsit o soluție foarte interesantă pentru drumul Manoleasa-Rădăuți Prut. O să îl vopsim cu negru și după aceea o să aruncăm niște criblură sub denumirea de tratament bituminos și vom spune că am rezolva problema", a spus deputatul Cristian Achiței.

Parlamentarul se mai aștepta ca Ministrul Transporturilor că anunțe cu prilejul vizitei la Botoșani, și după discuțiile pe amendamente din comisia de transporturi și infrastructură privind bugetul, să vină cu o Hotărâre de Guvern a indicatorilor tehnico-economici și să anunțe că se scot la licitație lucrările. 

"Plimbarea ministerială la Botoșani organizată de doamna senator Doina Federovici a fost doar ca să mimeze interesul pentru drumurile naționale, indispensabile județului. Rezultatul a fost clar zero barat. Dacă am fi fost invitați și noi am fi putut să ne dăm cu părerea despre posibile soluții la aceste chestiuni extrem de importante pentru județul Botoșani. A fost mai mult o ședință de partid, puteau să o facă la partid și nu la Consiliul Județean", a mai spus Achiței.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Nu sunt bani pentru salariile angajaţilor de la Protecţia Copilului, pe final de an!

astăzi, 14:35
489

Situaţia financiară delicată a fost adusă în atenţia autorităţilor dar şi a parlamentarilor de Camelia Socianu, liderul Sindicatului Impact.La rectificarea de buget Consiliul Judeţe...

Locuinţă cerută de o familie afectată de explozia de pe Primăverii

astăzi, 13:29
1329

La o săptămână de când viaţa a peste 20 de botoşăneni a fost dată peste cap din cauza unei explozii ce s-a produs în blocul în care locuiau, pe strada Primăverii, o fam...

Semnal de alarmă tras de un angajat al Ambulanţei Botoşani privind asistenţii medicali fără Bacalaureat: "Să ne trezim la realitate!"

astăzi, 13:09
1116

În cadrul Comisiei pentru Dialog Social, Tiberiu Roman, reprezentant din partea sindicaliştilor de la Ambulanţă, a adus în discuţie cazul asistenţilor medicali care ies pe bandă rula...