Deputaţii vor schimbarea programului săptămânal, pe motiv că nu se lucrează suficient în plen!

Liderii grupurilor din Camera Deputaţilor vor avea discuţii cu Liviu Dragnea privind modificarea programului săptămânal de lucru, pentru a avea o zi în plus de activitate în plen, după ce PNL a acuzat faptul că nu se lucrează suficient din cauza comisiilor care solicită să aibă activităţi în paralel cu şedinţele de vot, dar şi din cauza programului foarte scurt în plen.

Deputaţii vor schimbarea programului săptămânal, pe motiv că nu se lucrează suficient în plen!

   Foto: Inquam/ Octav Ganea

Discuţiile au pornit în şedinţa conducerii Camerei Deputaţilor de luni, 29 mai, scrie News.ro. Potrivit stenogramei şedinţei, liberalul Victor Paul Dobre a contestat o solicitare a Comisiei juridice de a lucra în paralel cu plenul în zilele de luni, în condiţiile în care programul normal presupune activitate în comisii în ziua de marţi.

"Colegii mei din Comisia juridică, consideră că este o practică de a se ţine Comisia luni, astfel încât nu se ţine Comisia normal când este prevăzută, marţea. Şi nu înţeleg de ce această practică, are loc în fiecare săptămâna. Deci, toţi colegii din Comisia juridică consideră că nu este normal să se lucreze, mai ales într-o Comisie de asemenea importanţă şi legile care se dezbat acolo, de ce nu este o procedură normală, după plen, marţi după amiază, şi se insistă tot timpul pe introducerea în timpul programului plenului, lucru ce le şi limitează posibilitatea de a-şi susţine proiectele sau de a participa la dezbaterile de plen?", a spus el.

Deputatul PSD Florin Iordache, membru al Comisiei juridice, a explicat că este nevoie de acest program pentru că ordinea de zi a Comisiei este mare şi nu este timp suficient pentru a o parcurge într-o singură şedinţă.

O discuţie similară a apărut şi în momentul în care se discuta despre prelungirea programului Comisiei de agricultură.

Citiţi continuarea pe News.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
609

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
457

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2994

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...