Deputat PSD: Vom organiza un miting autorizat săptămâna următoare. Olguţa Vasilescu: Cred că trebuie să ieşim şi noi în stradă.

Deputatul Liviu Pleşoianu a anunţat, pe Facebook, că social-democraţii vor organiza un miting de susţinere a guvernului Grindeanu, manifestaţia urmând să aibă loc în cursul săptămânii viitoare. Şi ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, susţine că, faţă de liderul PSD Liviu Dragnea, ea este de părere că social-democraţii trebuie să iasă în stradă să protesteze.

Deputat PSD: Vom organiza un miting autorizat săptămâna următoare. Olguţa Vasilescu: Cred că trebuie să ieşim şi noi în stradă.

Şi asta pentru că, spune ministrul, actualele mişcări de stradă sunt politizate, iar opoziţia vrea să aducă din nou "tehnocraţii" la putere. Ea critică şi parlamentarii USR, care protestează în plen "ca orice homeless" şi susţine că o ameninţă şi jignesc.

”Vă rog aşteptaţi mesajul nostru oficial. Mitingul nostru va fi unul autorizat”, a scris Liviu Pleşoianu.

Ulterior, a precizat, la Antena 3, că decizia PSD a fost luată în cursul dimineţii de sâmbătă. ”Nu e vorba de o contramanifestaţie, respectăm dreptul oamenilor de a manifesta, de a ne spune iclusiv că suntem ciuma roşie (...) dar avem şi noi dreptul, cei care nu suntem poporul lui Iohannis că avem şi noi dreptul să ne facem vocea auzită. Vom face totul ca la carte, totul va fi organizat, autorizat, iar dacă va fi vreun incident va fi responsabilitatea dl. Klaus Werner Iohannis”, a declarat Pleşoianu. El a adăugat că, din cauza procedurilor de autorizare, mitingul va putea avea loc săptămâna viitoare.

Ministrul Muncii, Olguţa Vasilescu, a susţinut şi ea ideea unui miting al PSD, comentând unul din sloganurile din stradă, "Abrogaţi şi plecaţi", care, în opinia ei, demonstrează că "tehnocraţii" stau în spatele protestelor. "Aşa cum intuiam, nu ordonanţa e problema sau, mai bine zis, nu faptul că nu am ştiut să o explicăm. Ci că tehnocraţii, care sunt toţi la miting, vor să revină la Palatul Victoria! S-au activat puternic. Ne-au dat numerele de telefon pe Facebook. Cele private, nu cele cu abonamente plătite din bani publici. Ca să fim înjuraţi, ameninţaţi, stresaţi", scrie Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
613

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
461

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3001

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...