Deputat PSD Tamara Ciofu: "Încep lucrările de modernizare la sala de sport de la Colegiul Național Mihai Eminescu din municipiul Botoșani"

Deputat PSD Tamara Ciofu: "Încep lucrările de modernizare la sala de sport de la Colegiul Național Mihai Eminescu din municipiul Botoșani"

Deputatul PSD Tamara Ciofu a anunțat astăzi că din 3 octombrie vor începe lucrările de consolidare și reabilitare la sala de sport de la Colegiul Național Mihai Eminescu din municipiul Botoșani. Totodată, a fost aprobat și proiectul pentru modernizarea sălii de sport de la Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga” din Botoșani, însă constructorul a solicitat lămuriri suplimentare.

Ambele proiecte au fost depuse de o perioadă mai mare de timp, însă au fost întârziate din cauza procedurilor birocratice care au trebuit îndeplinite.       

„Din 2014, împreună cu colegii mei parlamentari din Botoșani și cu echipa de conducere a Colegiului Național Mihai Eminescu am făcut solicitări către Compania Națională de Investiții pentru modernizarea acestui obiectiv. Liceul are o singură sală de sport, care se află în stare avansată de degradare. În acest moment nu sunt condiții bune pentru a face ore de sport cei 1170 de elevi ai liceului. Această insituție a culturii noastre locale, Colegiul Național Mihai Eminescu se bucură de experiența și prestigiul a 125 de ani de activitate la cele mai înalte standarde recunoscute și validate la nivel național și internațional prin performanțele profesorilor și elevilor înregistrate la concursuri și competiții importante, perioadă în care a reușit să formeze elitele județului nostru. Era păcat ca acest liceu să nu beneficieze de o sală de sport modernizată la standarde europene”, a declarat Tamara Ciofu.  

Investiția care se va întinde pe o perioadă de 10,5 luni va presupune consolidarea structurii clădiri în care se află sala de sport, schimbarea acoperișului și a instalațiilor, izolarea pereților și podelei, modernizarea grupurilor sanitare și construirea unei tribune pentru 70 de persoane.  

 

Comunicat de presa

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Condamnat cu suspendare pentru trafic de minori, a ajuns în Penitenciarul Botoșani după ce a condus beat!

astăzi, 10:47
45

Principala infracțiune care apare în mandat este cea de conducere sub influența alcoolului, însă în acest caz este vorba doar de o nouă infracțiune, comisă în termenul de...

Autoutilitară la un pas de distrugere, după ce motorul a luat foc! (Foto)

astăzi, 10:14
131

Pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la compartimentul motor al unei autoutilitare.Evenimentul s-a întâmplat în munici...

Mașină răsturnată în șanț, șofer preluat de polițiști și dus urgent la spital!

astăzi, 10:00
1339

Miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier care se deplasau pe D.N. 29C, în comuna Cândești, au observat un autoturism răsturnat în afara părții carosabile....