Dan Voiculescu: "Mi-au fost furati 3 ani din viata. Acesti 3 ani nu mi-i mai da nimeni, chiar daca intra Basescu la inchisoare"

Dan Voiculescu: "Mi-au fost furati 3 ani din viata. Acesti 3 ani nu mi-i mai da nimeni, chiar daca intra Basescu la inchisoare"

Omul de afaceri Dan Voiculescu, condamnat la zece ani de inchisoare in dosarul ICA, a oferit primele declaratii dupa aproape trei ani de detentie, marti, atunci cand a fost liberat.

Voiculescu a fost tratat in aceste zile la Spitalul Universitar de Urgenta, de catre Sorin Oprescu. La iesire, le-a spus jurnalistilor ca a suferit "un fel de preinfarct la intestin".

"Au fost fel de fel de balbaieli. Daca suntem la spital, am datoria sa va spun adevarul despre problema. Ca am fost operat, ca nu am fost, ca am murit, ca nu am murit. Am avut un sindrom de ocluzie intestinala mecanica provocata de o strangulare a intestinului subtire. Aceste episoade sunt foarte periculoase, pentru ca daca nu esti operat in 6-8 ore se sparge intestinul.

Vreau sa multumesc si dnei dr Petrescu, de la puscaria Rahova si dlui doctor Sorin Oprescu. Dna doctor aproape ca m-a obligat sa vin la spital. Dl Oprescu a reusit sa ma linisteasca pe cateva zile cu un cocteil de No-Spa. Aproape sigur voi fi operat. Ce am avut eu a fost un fel de preinfarct pe intestin. Trebuie sa fiu operat, pentru ca o recidiva poate fi fatala", a declarat Voiculescu.

Intrebat de jurnalisti cand va fi recuperat prejudiciul in dosarul ICA, fostul senator a spus ca "nu este niciun prejudiciu, pentru ca decizia 888 din 8 august 2014 va fi de catre justitia romana demontata".

Voiculescu: Sa inchidem ochii si sa ne transportam prin telepatie la Rahova. Anii de inchisoare nu mi-i da nimeni inapoi, nici daca intra Basescu la inchisoare

In continuare, fondatorul Intact si al Partidului Conservator i-a rugat pe jurnalisti sa inchida ochii si sa se transporte prin telepatie la Penitenciarul Rahova, cu referire la denumirea peiorativa pe care i-a atribuit-o dosarului privatizarii frauduloase a ICA.

Voiculescu spune ca i-au fost furati 3 ani din viata, pe care nu ii va recupera "chiar daca intra Basescu la inchisoare".

"Rugamintea mea este sa inchidem ochii, ca sa pot sa continui. Inchideti ochii, am vrut ca prin telepatie sa ne transportram la poarta la Rahova.

Indiferent de vorbe, mi-au fost furati 3 ani din viata. Acesti 3 ani nu mi-i mai da nimeni, chiar daca intra Basescu la inchisoare, chiar daca plateste toata lumea pentru abuzurile facute. Cat am stat in puscarie - ca a inceput sa-mi placa acest cuvant, puscarie - am avut doua sentimente deosebite, profunde.

Primul, era un sentiment de durere a pleopelor. Motivul este ca stateam foarte mult cu ochii inchisi. Pe timp de ziua, stateam mai mult de jumatate de zi cu ochii inchisi. Mi-am creat un biotop al meu, un fel de acvariu in care am incercat si am reusit sa traiesc, cat poate trai un om intr-un acvariu.

Al doilea sentiment, poate si mai greu de suportat, a fost regretul ca 12 familii au avut de suferit din cauza mea. Oameni care au fost practic implicati in acest proces, ca sa pot eu sa fiu adus la inchisoare", a spus omul de afaceri.

 

Sursa

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...