Dacian Ciolos, ultima declaratie in calitate de premier: Raman in tara sa ma implic public. Nu exclud politica!

"Intentionez sa raman in tara si sa gasesc modalitatea cea mai buna pentru a ma implica public, in masura in care va exista sustinere pentru acest lucru. Doresc sa gasim o modalitate de implicare publica".

Dacian Ciolos, ultima declaratie in calitate de premier: Raman in tara sa ma implic public. Nu exclud politica!

 Dacian Ciolos  Foto: Guvernul Romaniei

Dacian Ciolos a sustinut miercuri ultima declaratie de presa in calitate de premier, in care a vorbit atat despre reusitele din mandatul sau, cat si despre unele nereusite si despre noul Guvern.

De asemenea, Ciolos a raspuns la intrebari referitoare la viitorul sau in politica si la relatia pe care a avut-o si o va avea in continuare cu presedintele Klaus Iohannis, arata ziare.com.

Ciolos si-a prezentat astfel bilantul la final de mandat, inainte sa-i predea stafeta succesorului sau, social-democratul Sorin Grindeanu.

Fostul comisar european pentru Agricultura a condus guvernul tehnocrat timp de aproape un an si doua luni.

Declaratii Dacian Ciolos:

 

"Am invatat foarte mult in acest an, in primul rand din criticile care au fost indreptate catre Guvern. Am incercat sa invatam din greseli si sa le corectam pe cat posibil, fara a face exces de orgoliu. Am inteles ca rolul nostru a fost si sa punem seminte de reforme, sper sa dea roade in anii care vin".

"Am avut o sansa extraordinara in incercarea sa-mi servesc tara si voi incerca sa-mi valorific experienta si in anii urmatori, intr-un fel sau altul, in interesul public pentru Romania. Intentionez sa raman in tara si sa gasesc modalitatea cea mai buna pentru a ma implica public, in masura in care va exista sustinere pentru acest lucru. Doresc sa gasim o modalitate de implicare publica".

Intrebare: V-ati gandit sa va implicati in politica?

Dacian Ciolos: Nu exclud, dar nu am luat inca o decizie. Cele doua partide stiu ca au fost discutii. Daca vor fi, nu am sa le evit. Ma gandesc la cele doua partide care au sustinut Platorma Romania100 (PNL si USR - n.red.). Probabil ca o discutie pe marginea sustinerii platformei va fi utila.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-au oprit sau nu căutările lui Ayan pe timpul nopții? Mărturisirea unui localnic: ”Aici pot confirma!” (Foto)

astăzi, 10:34
555

Din fericire, copilul a fost găsit luni de către polițiști. Micuțul era nevătămat, fiind predat imediat medicilor pentru a fi evaluat medical.Dispărut de duminică, în jurul orei 15....

Percheziții, în această dimineață, la Spitalul Județean Mavromati din Botoșani! (Foto)

astăzi, 10:10
804

Anchetatorii DGA au descins în această dimineață la Spitalul Județean de Urgență Mavromati Botoșani, fiind vizate persoane din conducerea unității medicale.Pentru moment, a fost sig...

(P) Descoperă Logiscool - O alegere excelentă pentru copilul tău!

astăzi, 09:55
36

Ești în căutarea unei activități extrașcolare care să fie atât cool, cât și educativă pentru copilul tău?Cei de la Logiscool nu se rezumăm doar la a preda cursuri de prog...