Cu administratia blocata, Tudose da asigurari ca salariile si pensiile vor creste!

Cu administratia blocata, Tudose da asigurari ca salariile si pensiile vor creste!

Salariile si pensiile vor creste anul viitor iar proiectia bugetara pe anul 2018 va tine cont si de partea de dezvoltare a Romaniei, a declarat miercuri premierul Mihai Tudose, adaugand ca "programul de guvernare va fi respectat litera cu litera si cifra cu cifra".

"Plecam de la ce este important, este unul dintre cele mai importante documente pe care le emite un guvern si este important si pentru tara si pentru a ne duce la indeplinire programul de guvernare. Este important sa fie facut bine, sa respecte anumiti parametri in care suntem, as spune, si constransi, dar si cu liberul angajament, acel deficit de sub 3%.

Trebuie ca in el sa respectam alocarile bugetare pentru pensii, pentru salarii. Nu uitati ca de la 1 ianuarie intra in vigoare Legea salarizarii, la asta lucram acum, la acordurile fine pe Legea salarizarii. Am promis, impreuna cu partidul, partidul cu Guvernul, ca nimeni nu va primi mai putini bani, toata lumea va avea venituri mai mari. La asta lucram si asa se va intampla", a declarat Mihai Tudose, intr-o interventie telefonica la Antena 3, intrebat despre importanta proiectului de buget pentru anul 2018.

Fiind intrebat daca marirea pensiilor si salariilor se va produce anul viitor, premierul a spus: "Salarii - in mod cert, pensiile - in mod cert. De la anul, punctul de pensie creste de la 1.000 de lei la 1.100 de lei. (...) Respectam programul de guvernare litera cu litera si cifra cu cifra, fiindca sunt si cifre".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...