Consilierii locali ai PSD, acuzaţi că sabotează deschiderea Parcului de agrement Cornişa

Partidul Social Democrat pune interesele politice deasupra celor ale cetăţenilor şi o dovedeşte iarăşi, printr-o nouă încercare de sabotare a deschiderii Parcului de agrement Cornişa. 

 

Consilierii locali ai PSD, acuzaţi că sabotează deschiderea Parcului de agrement Cornişa

De la început, acest proiect nu a fost pe placul celor de la PSD, pentru simplul motiv că deschiderea lui ar fi o realizare a administraţiei Cătălin Flutur. 

După ce au câștigat Primăria Municipiului Botoșani, în 2012, au amânat licitația, întârziind cu peste un an începerea lucrărilor, punând practic în pericol întreg proiectul. 

Au încercat apoi săși asume ei electoral acest proiect, însă eșuând în acest demers, fac ce știu ei mai bine - sabotează, în ideea de a provoca o nemulțumire din partea cetățenilor, pe care să i-o atribuie ulterior, printr-o manipulare tot administraţiei Fluturi şi grupului de consilieri PNL. 

Substratul acțiunilor consilierilor municipali PSD, în frunte  cu viceprimarul Cosmin Andrei este eminamente unul politic, dictat de raționamente de partid, care sunt, iată, mai presus de interesele cetățenilor. 

Garantăm că toate aceste adevăruri și demersuri lipsite de etică ale consilierilor PSD vor fi demascate și aduse la cunoștința cetățenilor municipiului Botoşani pentru ca ei să le înţeleagă modul lor politic de acţiune, felul în care ei raportează totul la obţinerea, cu orice preţ, a unor beneficii politice.

Comunicat Organizația Municipală PNL Botoşani

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod Galben pentru județul Botoșani, în această dimineață!

astăzi, 07:49
33

Administrația Națională de Meteorologie a emis în această dimineață o atenționare de tip Cod Galben pentru județul Botoșani.Astfel, până la ora 10.00, județul Botoșani se a...

Jandarmii își sărbătoresc ziua pe Pietonalul Unirii, cu tehnica de intervenție și câinii de serviciu!

astăzi, 07:19
60

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 martie, între orele 10.00 și 12.00, în fața Muzelui de Istorie Județean Botoșani.Jandarmii vor prezenta tehnica și mijloacele de interv...

Veste uriașă pentru vârstnici: ”E un pas extrem de importanti!”

astăzi, 07:02
208

Compania Națională Poșta Română se pregătește să introducă posibilitatea achitării acestora cu cardul direct la poștaș. Compania a investit în 7.000 de dispozitive mobile care v...