COMUNICAT - Urgenţă Naţională: Guvernul marionetă al penalului Liviu Dragnea trebuie să plece azi!

COMUNICAT - Urgenţă Naţională: Guvernul marionetă al penalului Liviu Dragnea trebuie să plece azi!

Opoziţia a prezentat textul moţiunii de cenzură iniţiată de PNL-USR-PMP împotriva Guvernului. „Guvernul marionetă al penalului Liviu Dragnea trebuie să plece azi! Aceasta nu este o cerere a opoziţiei, ci o urgenţă naţională! Grupul infracţional organizat, condus de Liviu Dragnea, care s-a instalat la conducerea României a slăbit statul, ca să şi-l supună, într-un moment în care avem nevoie de fim puternici, azi mai mult ca oricând. Afirmăm cu putere şi cu toată responsabilitate că este periculos pentru interesele naţionale ca ţara să rămână pe mâna acestui grup infracţional organizat, care distruge statul de drept şi dinamitează stabilitatea politică şi economică a României, într-un moment de instabilitate internaţională. Cei care vor încerca să-l salveze, din nou, pe Liviu Dragnea, împotriva României, vor purta pe umeri o răspundere istorică. Pentru că alegerea pe care o veţi face azi, doamnelor şi domnilor din PSD, ALDE şi UDMR, este între Liviu Dragnea şi România”, prevedere introducerea textului moţiunii de cenzură. 

Guvernul Dăncilă trebuie dat jos democratic şi constituţional prin această moţiune de cenzură, iar argumente pentru acest lucru sunt suficiente. În primul rând actualul Guvern este doar un teatru de păpuşi din cârpe mânuit de Liviu Dragnea de la Scroviştea, un guvern format din analfabeţi funcţionali care nu pot să gestioneze problemele importante aflate pe agenda UE în perspectiva Preşedinţiei rotative a Consiliului.

Să nu uităm că ne aflăm în anul Centenarului, iar această sărbătoare a fost batjocorită de un Executiv în care nu există fărâmă de patriotism. Să nu uităm că românii din mediul rural sunt şi mai săraci, criza pestei porcine africane nu a fost stopată în nicio secundă, iar ţara noastră a devenit importator masiv de carne de porc. 

Nu în ultimul rând trecerea moţiunii de cenzură a Opoziţiei i-ar crea o mare bucurie Vioricăi Dăncilă. Ar scăpa de presiunea uriaşă pe care o pune Daddy pe ea şi s-ar întoarce la ceea ce ştie ea mai bine să facă chiar înainte de Crăciun: sarmale şi cozonaci. (Radu Judele)

 

Aproximativ 8 miliarde de lei pentru clientela de partid a PSD 

Legea pensiilor nu mai intră azi la votul final în Parlament, ca urmare a faptului că PSD a pierdut majoritatea în Camera Deputaţilor, forul decizional. Liviu Dragnea încă mai negociază cu UDMR şi cu minorităţile naţionale susţinerea proiectului de lege privind majorarea pensiilor, unul dintre obiectivele principale ale PSD în această sesiune. 

Maghiarii au ameninţat că nu vor vota proiectul de lege din cauza respingerii unui amendament UDMR care viza persoanele cu dizabilităţi. Ne aflăm în mijlocul unui adevărat vals al şantajului practicat de UDMR. Această nouă Lege a pensiilor este o nouă butaforie a PSD pe filiera deja cunoscutei interprete de şlagăre propagandistice Olguţa Vasilescu. Realitatea este cruntă, nu sunt bani pentru mărirea pensiilor şi toate sunt amânate pentru momentul în care PSD nu va mai fi la guvernare, după 2020. PMP susţine în continuare că rezolvarea deficitului uriaş de la Bugetul Asigurărilor Sociale va veni în momentul în care se vor desfiinţa toate pensiile speciale, care reprezintă furt din bani publici. Legea pensiilor poate fi sustenabilă bugetar doar dacă se taie cele 8 miliarde de lei care merg acum către clientela de partid a PSD. (Radu Judele)  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Titlul de Societar de onoare pentru trei artiști ai Teatrului Vasilache Botoșani!

astăzi, 22:34
207

Doi actori și un regizor vor primi titlul de Societar de onoare al Teatrului pentru Copii și Tineret "Vasilache" Botoșani, proiectul de hotărâre urmând să fie aprobat î...

Joi vor fi 36 de grade, dar vineri temperaturile scad

astăzi, 21:00
406

Canicula va pune stapanire pe aproape toata tara joi, dar de vineri temperaturile incep sa scada usor. Pana joi, la ora 23:00, este in vigoare o informare meteo de vreme rea valabila pentru toata...

A-l "înțelege" pe Aureliu Busuioc

astăzi, 19:14
149

După ce a intrat pe uşa din faţă a literaturii cu poezie (peste zece volume), ca mai apoi, apucându-se de proză, să obţină premiul USR filiala Iaşi pentru romanul "De la Petru citi...