Comunicat - Răzvan Rotaru, deputat PSD: "USR se folosește de performanțele sportivilor români pentru a-și promova atacurile politice la adresa PSD"

Comunicat - Răzvan Rotaru, deputat PSD: "USR se folosește de performanțele sportivilor români pentru a-și promova atacurile politice la adresa PSD"

Deputatul PSD Răzvan Rotaru a catalogat drept incalificabil gestul președintelui USR, Dan Barna de a-și promova mesajele de atac la adresa PSD și a coaliției de guvernare prin implicarea sportivilor români în lupta politică.

„USR se descalifică din nou ca partid și demonstrează pentru a nu știu câta oară că nu are idei, programe proiecte politice care să le prezinte românilor, așa cum PSD a arătat în ultimul an și jumătate, prin măsurile implementate de creștere a veniturilor populației și de scădere a taxelor, și de fiecare dată când a fost la guvernare s-a simțit creșterea nivelului de trai. În lipsa unor lucruri concrete liderii USR se folosesc de performanțele sportivilor români pentru a-și promova atacurile politice la adresa PSD”, a declarat Răzvan Rotaru.  

Totodată, deputatul social-democrat botoșănean a arătat că „prin apelurile repetate pe care membrii USR le-au adresat președintelui României Klaus Iohannis pentru a nu respecta prevederile deciziilor Curții Constituționale subminează credibilitatea și autoritatea acestei instituții. Astfel de atitudini sunt inadmisibile și de netolerat. Astfel de acțiuni contravin flagrant normelor și practicii democratice și arată disperarea celor din Opoziție de a dărâma Guvernul prin mijloace nelegale și promovarea unei stări de anarhie și dezordine la nivelul societății.”

Comunicat de presa

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
609

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
457

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2994

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...