Comunicat - Răzvan Rotaru, deputat PSD: "Avem nevoie de consens și unitate în coaliția de guvernare și să încetăm cu abordările conflictuale între PSD și ALDE"

Comunicat - Răzvan Rotaru, deputat PSD: "Avem nevoie de consens și unitate în coaliția de guvernare și să încetăm cu abordările conflictuale între PSD și ALDE"

Deputatul social-democrat Răzvan Rotaru a făcut astăzi un apel la colegii săi de la PSD și ALDE care formează actuala coaliție de guvernare să înceteze cu declarațiile conflictuale și să își exprime fiecare poziția în propriul partid.

„Avem nevoie de înțelegere și consens la nivelul coaliției de guvernare pentru a pune în aplicare toate măsurile la care ne-am angajat în 2016 în fața românilor. Oamenii așteaptă de la noi o altfel de abordare care să aibă în centru cetățeanul și problemele lui, nu interese personale sau deținerea de funcții. De aceea, cred că cel mai important este ca atât noi, cei de la PSD, cât și cei de la ALDE să manifestăm deschidere în sensul realizării programului de guvernare pentru susținerea și promovarea interesului fiecărui județ pe care îl reprezentăm în Parlament”, a declarat Răzvan Rotaru.

Răzvan Rotaru consideră că reprezentanții de pe plan local ai celor două partide, PSD și ALDE își doresc ca această coaliție să rămână la Guvernare, pentru a realiza până la capăt ceea ce a promis alegătorilor.

„Atunci când discutăm de prioritățile fiecărei comunități locale trebuie să lăsăm la o parte orgolile politice. În această perioadă în care suntem atacați zilnic pe nedrept de Opoziție și președintele Iohannis, trebuie să ne concentrăm mai mult pe ceea ce avem de făcut în fiecare domeniu și pentru fiecare categorie socială și mai puțin la interesele de partid. Clasa politică din România trebuie să dea dovadă de maturitate și unitate mai ales că urmează să preluăm președinția Consiliului Uniunii Europene”, a subliniat deputatul PSD.

Deputatul apreciază că „niciunul dintre partidele aflate la guvernare în acest moment nu trebuie să intre în acest joc al dezbinării alimentat de adversarii noștri. Am realizat în plan economic și social mai mult decât orice alt executiv care a condus această țară.  Dar sunt încă multe lucruri prevăzute în programul nostru de guvernare care trebuie duse la îndeplinire. Iar eu am convingerea că avem și vom avea energia de a realiza tot ceea ce am promis. România chiar are obiective mult mai importante, decât lupta pe mize politice meschine, irelevante pentru cetățenii care ne-au votat”. 

Comunicat de presa

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mii de români s-au trezit cu datorii la Fisc de care nu știau nimic. ANAF nu dă explicații

astăzi, 12:03
194

Mii de contribuabili care se ştiau cu toate dările plătite, au primit de la ANAF vestea că au de dat statului sume restante pe ultimii 5 ani, pentru asigurările de sănătate.În go...

Amenzi uriaşe pentru telefoanele care nu primesc mesaje RO ALERT!

astăzi, 10:59
94

Operatorii economici şi companiile de telefonie mobilă riscă 100 de mii de lei amendă dacă mesajele trimise prin sistemului ″RO ALERT” nu ajung la cetăţeni, din diverse motive.M...

Înțelesul și folosul Pelerinajului de Florii

astăzi, 10:22
78

Pelerinajul de Florii, care se practica in primele veacuri la Ierusalim si in alte orase (1), a devenit astazi o traditie. Desi nu este mentionat in cartile de slujbe liturgice ale Bisericii Ortodoxe,...