COMUNICAT PMP: Legea pensiilor – o mare păcăleală în prag de Crăciun

COMUNICAT PMP: Legea pensiilor – o mare păcăleală în prag de Crăciun

Legea pensiilor a fost adoptată de către Parlamentul României. Un nou motiv pentru Liviu Dragnea şi Guvernul PSD să se laude cu noi şi noi creşteri consistente de venituri pentru pensionari. „Se prevăd creşteri consistente de pensii până în 2022 – în unele cazuri chiar cu 250%. Se rezolvă inechităţile: pentru muncă egală se vor acorda pensii egale” – ne transmite Liviu Dragnea pe reţelele de socializare. Ceea ce nu ne spun cei de la PSD este crudul adevăr, această nouă Lege a pensiilor este o mare păcăleală.

Promisiunile de creşteri semnificative pentru pensionari sunt nerealiste şi sunt plasate mai ales în sarcina celor care vor guverna după PSD. Bugetul nu va putea niciodată să susţină aberaţiile gândite la ceas de seară de Olguţa Vasilescu&Co. Românii au nevoie de locuri de muncă bine plătite și de investiții pentru dezvoltare. Doar așa vom putea garanta pensii mai mari pentru toți românii care au muncit cinstit o viață întreagă în mod natural, nu prin legi care promit că pensiile vor crește peste 5 ani.

În ceea ce îi priveşte pe clienţii politici ai PSD-ALDE, aceştia pot sta liniştiţi. Mereu se vor găsi bani pentru pensiile speciale. Pensionarii de rând primesc doi bănuţi amărâţi, şmecherii ieşiţi la pensie la 45 de ani se vor îmbogăţi şi ne vor râde în nas.

Realitatea este că pensionarii din România sunt furaţi de Guvernul PSD – ALDE, care nu respectă legea actuală şi nu indexează pensiile în conformitate cu inflaţia. PMP este singurul partid din România care susţine desfiinţarea întregului sistem de pensii speciale, pe care noi îl considerăm furt din bani publici. 


Înalta Curte a decis: Nu mai există Justiţie şi dreptate în România!

Adevărata graţiere a fost dată prin intermediul CCR, secţiei de judecători a CSM şi a unui complet de la Curtea Supremă. Odată ce preşedintele ÎCCJ va fi eliminat din fruntea instituţiei, aceste decizii vor deveni cotidiene până ce puşcăriile vor fi golite de corupţi.

Dan Şova, Rudel Obreja şi Constantin Niţă au fost puşi în libertate de îndată, prin decizia completului Penal 2 al ICCJ, contestaţiile în anulare formulate de aceştia după decizia CCR privind completurile de 5 judecători, având termen în 21 ianuarie.

Nu este întâmplătoare decizia secţiei de judecători a CSM care a decretat că, în ciuda practicii curente, chiar dacă nu se administrează probe, noile completuri nu vor mai fi trase la sorţi, Completul 2 Penal de la ÎCCJ urmând să judece apelul lui Liviu Dragnea în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Semnalul transmis către populaţie este clar: nu mai există Justiţie şi dreptate în România, ci doar decizii administrative care ţin cont de voinţa politică. Justiţia s-a transformat din nou în cârpa de şters pe jos a politicului.

Decizia ÎCCJ anulează, practic, toate progresele făcute de România în perioada anterioară. S-a ajuns într-o asemenea situaţie aberantă şi ca urmare a exceselor conducătorilor SRI şi DNA. Koveşi, Coldea şi Maior poartă o uriaşă responsabilitate pentru scoaterea hoţilor din puşcărie.

Preşedinte PMP Botoşani Radu Judele

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Fotografia zilei vine de la Vorniceni: "Unde este siguranța pasagerilor?!"

astăzi, 17:22
1190

Este de notorietate faptul că județul Botoșani poate concura cu "succes" la un top al celor mai proaste drumuri din țară. O spun cetățenii județului, dar o spun și cei care ajung vr...

Becali dă marea lovitură. Un club din Europa League pune pe masă milioane de euro pentru Moruțan

astăzi, 17:14
300

Gigi Becali este foarte aproape de a da o nouă lovitură importantă pe piaţa transferurilor. Deşi toată lumea se aştepta ca FCSB să-i vândă pe Man sau pe Coman, oferta pe adresa clubului...

Televizoarele, incluse în "Rabla pentru electrocasnice". Anunțul ministrului Mediului

astăzi, 16:28
307

Ministerul Mediului are în vedere bugetarea, şi în 2019, a programului "Rabla pentru electrocasnice". Ghidul de finanţare ar putea fi modificat prin adăugarea şi de alte echi...