Comunicat de presa: Femeile social democrate, mesagerele lui Moş Nicolae

Comunicat de presa: Femeile social democrate, mesagerele lui Moş Nicolae

Şi-au lustruit de zor ghetuţele în aşteptarea lui Moş Nicolae şi darurile nu au întârziat să vină. Zeci de copii care învaţă la Grădiniţele nr. 20 şi 22 din Municipiul Botoşani au fost vizitaţi, vineri, de femeile social-democrate, care au ales din tolba Moşului dulciuri, fructe şi rechizite pentru a le dărui celor mici.

Cu încântare şi nerăbdare, micuţii au descoperit cadourile în ghetuţele vesel colorate pe care le-au primit pentru că au fost cuminţi, harnici şi ascultători.

Momentul mult aşteptat a adus bucurie pe chipurile preşcolarilor, dar şi în sufletele femeilor sociale democrate din municipiul Botoșani, mame la rândul lor şi care au retrăit, astfel, clipe frumoase din anii copilăriei.

“Ştim că orice copil se bucură atunci când primeşte un dar, oricât de mic ar fi. Am fost şi noi copii şi ştim că momentele de aşteptare a lui Moş Nicolae şi a lui Moş Crăciun sunt trăiri magice! Dăruind, aduci bucurie! Este ceea ce trebuie să facem fiecare dintre noi în această perioadă, să fim aproape de semenii noştri, să facem fapte bune!” a declarat Silvia Diaconu, președintele organizației municipale Botoșani a femeilor social democrate.

Cei mici au oferit, la rândul lor, mesagerelor lui Moş Nicolae, câteva daruri muzicale.

(Comunicat de presa)


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Un sucevean a primit ficatul unui botoșănean aflat în moarte cerebrală

Vineri, 14 Iunie 2019
589

Echipa de la Centrul de transplant Iaşi a efectuat, în noaptea de miercuri spre joi, o prelevare de organe de la un donator din Botoşani aflat în moarte cerebrală, care era internat pe ...

Sute de mii de angajaţi ar putea profita după o decizie prin care un procuror a obţinut în instanţă daune morale uriaşe!

Joi, 13 Iunie 2019
2055

Un procuror a câştigat în instanţă daune morale de 14.400 de euro, după ce a dat în judecată instituția pentru nerespectarea condițiilor minimale de lucru. De asemenea, el va primi și o s...

IMPORTANT: Ce teste genetice sunt recomandate înainte de a rămâne însărcinată și în timpul sarcinii

Miercuri, 12 Iunie 2019
386

Când spunem set de analize uzuale pentru gravide, nu ne gândim automat și la testări genetice. Pe acestea le privim cumva cu teamă și ne dorim să nu ajungem să le vedem prescrise de ...