Comunicat de presa: Femeile social democrate, mesagerele lui Moş Nicolae

Comunicat de presa: Femeile social democrate, mesagerele lui Moş Nicolae

Şi-au lustruit de zor ghetuţele în aşteptarea lui Moş Nicolae şi darurile nu au întârziat să vină. Zeci de copii care învaţă la Grădiniţele nr. 20 şi 22 din Municipiul Botoşani au fost vizitaţi, vineri, de femeile social-democrate, care au ales din tolba Moşului dulciuri, fructe şi rechizite pentru a le dărui celor mici.

Cu încântare şi nerăbdare, micuţii au descoperit cadourile în ghetuţele vesel colorate pe care le-au primit pentru că au fost cuminţi, harnici şi ascultători.

Momentul mult aşteptat a adus bucurie pe chipurile preşcolarilor, dar şi în sufletele femeilor sociale democrate din municipiul Botoșani, mame la rândul lor şi care au retrăit, astfel, clipe frumoase din anii copilăriei.

“Ştim că orice copil se bucură atunci când primeşte un dar, oricât de mic ar fi. Am fost şi noi copii şi ştim că momentele de aşteptare a lui Moş Nicolae şi a lui Moş Crăciun sunt trăiri magice! Dăruind, aduci bucurie! Este ceea ce trebuie să facem fiecare dintre noi în această perioadă, să fim aproape de semenii noştri, să facem fapte bune!” a declarat Silvia Diaconu, președintele organizației municipale Botoșani a femeilor social democrate.

Cei mici au oferit, la rândul lor, mesagerelor lui Moş Nicolae, câteva daruri muzicale.

(Comunicat de presa)






 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
609

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
457

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2994

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...