Comunicat - Botoșănenii merită să știe care este diferența dintre candidații PSD și cei ai PNL la alegerile parlamentare

Comunicat - Botoșănenii merită să știe care este diferența dintre candidații PSD și cei ai PNL la alegerile parlamentare

PSD Botoșani consideră că botoșănenii merită să știe ce au făcut candidații PSD și cei ai PNL care vor să îi reprezinte în Parlamentul European. Rovana Plumb are o experiență dovedită în absorbția fondurilor europene. A reușit să acopere întârzierile lăsate de Guvernul Zero și a dus gradul de absorbție la 28%, iar în prezent România a obținut deja 8,5 miliarde euro. La PNL, Rareș Bogdan e bun de gură, dar nu a adus niciun euro pentru România, în schimb este un moralist abonat la contracte publice. Capul de listă al europalamenatilor PNL a supt timp de 14 ani mulți bani de la instituţii publice cum sunt: Primăria din Cluj, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj, ANAF Cluj, Agenţia de Dezvoltare Regională Nord Vest. Asta e diferența.

Până în campania electorală din această primăvară pe domnul Rareș Bogdan nu l-a interesat de județul Botoșani. Botoșănenii nu vor uita că cei de la PNL au susținut Guvernul Cioloș, care a fost indiferent la seceta și calamitățile care au lovit agricultura la nivelul județului Botoșani în 2015 și 2016. A trebuit să vină PSD la guvernare pentru a aloca fonduri prin care să despăgubească fermierii din Botoșani și pentru extinderea rețelelor de alimentare cu apă potabilă, cumpărarea de bazine pentru asigurarea stocului de apă pentru unitățile de învățământ, forarea de puțuri de mare adâncime și construirea de bazine de stocare a apei, realizarea de fântâni, achiziționarea de rezervoare de apă și motopompe, precum și de cisterne pentru transportul apei și amenajarea de adăpători pentru animale în 35 de localități. 

Domnul Blaga este ținut ascuns de liberali. De ce se teme PNL să vorbească despre dânsul și colegii săi de la PDL. De ce nu îi prezintă, ca să îi știe lumea că sunt aceiași care au tăiat și impozitat veniturile românilor și acum vor să ajungă europarlamentari.

Botoșănenii merită să știe că pe cel pe care nu l-au ales în 2014 să îi reprezinte în Parlamentul European și care oricum i-a părăsit imediat ce a ajuns acolo, vrea să îi păcălească din nou. Este același Țurcanu, care a intrat pe listă în locul maestrului Mircea Diaconu, care a fost sacrificat de PNL.

PSD o propune pe Carmen Avram pentru Parlamentul European care a fost la Botoșani pentru a fi alături de botoșăneni! Carmen Avram, candidatul PSD pentru Parlamentul European are expertiza și puterea să aducă cei 35.000 de fermierii din Botoșani și din celelalte județe la același nivel cu agricultorii din Franța și Germania. Carmen Avram a demonstrat prin toate emisiunile TV pe care le-a realizat că este un adevărat patriot și cunoaște problemele din fiecare parte a țării. A dovedit că îi pasă de români și de România, de Botoșani și de botoșăneni. 

PSD Botoșani are încredere că prin activitatea sa, Carmen Avram va determina Parlamentul European să elimine dublul standard. Botoșănenii și toți românii și copiii lor vor avea mâncare sănătoasă și de calitate, la fel ca în celelalte state din Uniunea Europeană. 

Botoșănenii și toți românii merită să aibă salarii la fel ca cele din Europa! Acesta este obiectivul PSD pe care îl va duce la îndeplinire chiar dacă președintele Iohannis și cei de la PNL vor încerca să blocheze majorările de venituri.

Comunicat de presa

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
389

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
243

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2086

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...