Cinci ministri si-au retras demisiile, Petre Daea asteapta "inspiratia de moment"

Cinci ministri si-au retras demisiile, Petre Daea asteapta "inspiratia de moment"

Cinci ministri, printre care si vicepremierul Sevil Shhaideh, si-au depus cereri pentru retragerea demisiilor depuse anterior la Guvern, in timp ce Petre Daea, ministrul Agriculturii, isi vede in continuare de treaba si asteapta "inspiratia de moment".

Cei cinci ministri care s-au razgandit dupa ce, miercuri, au votat in Parlament pentru demiterea guvernului din care faceau parte, sunt Mihai Tudose, Ana Birchall, Sevil Shhaideh, Toma Petcu si Andreea Pastarnac, relateaza Digi24.

Un gest similar va fi facut probabil si de Lia Olguta Vasilescu, prima membra a guvernului care a anuntat la doar cateva ore dupa motiunea de cenzura ca intentioneaza sa renunte la demisie.

Contactat de Antena3, Petre Daea, ministrul Agriculturii, a dat asigurari ca isi continua activitatea "zi de zi si ceas de ceas" refuzand sa spuna daca isi retrage sau nu demisia.

"Astept acum sa vedem ce imi aduce in orele urmatoare inspiratia de moment (...) Mi-am depus demisia, dar sunt la munca", a spus el, subliniind ca atat pentru el, "ca si pentru partid", obiectivul principal este "indeplinirea sarcinilor" primite prin programul de guvernare.

Petre Daea a dat asigurari ca urmareste acest obiectiv "ceas de ceas, minut de minut", "cu toata contentrarea fizica si mentala" de care este capabil, arata Ziare.com

El s-a angajat sa realizeze sarcinile primite de la presedintele partidului, Liviu Dragnea, anuntate si in campania electorala.

"Restul depinde de altii, eu imi urmaresc misiunea pe care vreau sa o duc la bun sfarsit", a declarat Daea.

Intrebat daca e dispus sa ramana in guvern, ca si ceilalti colegi ai sai, Petre Daea a replicat: "Lasati-ma cu acest val de preocupare!", aratandu-se dispus sa vorbeasca doar despre agricultura.

Petre Daea a tinut sa sublinieze inca o data ca si-a vazut tot timpul de treaba "nu numai la minister".

"Am fost unde trebuie si unde am misiunea", a subliniat el.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
609

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
457

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2994

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...