Ce spune deputatul Mihaela Huncă despre o eventuală numire în funcţia de ministru al Educaţiei!

Ce spune deputatul Mihaela Huncă despre o eventuală numire în funcţia de ministru al Educaţiei!

Fostul inspector şcolar general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Botoşani, Mihaela Huncă, care în prezent este deputat, şi al cărui numei a fost vehiculat de presa centrală ca fiind în cărţi pentru portofoliul de ministru de la Ministerul Educaţiei, susţine că la ora actuală nu este nicio decizie oficială în acest sens.

Într-o postare pe contul său de pe o reţea de socializare, Mihaela Huncă spune că o astfel de decizie se ia în urma votului exprimat în organismele statutare ale partidului, iar dacă ar fi numită la cârma Ministerului Educaţiei ar fi o funcţie care o onorează.

“În legătură cu știrea care a apărut în presă privind nominalizarea mea pentru funcția de ministru pot să vă spun doar că nu este nimic oficial.
Decizia privind fiecare portofoliu de ministru din cadrul cabinetului care va fi condus de doamna Viorica Dăncilă va fi luată în urma votului exprimat în organismele statutare ale partidului, apoi va urma audierea miniștrilor propuși și votul de investitură pentru Guvern în Parlament.

Sunt și voi rămâne un om de partid dedicat proiectelor educaționale și susținerii școlii românești indiferent de poziția politica pe care o voi avea in PSD.

Așadar, indiferent ce funcție voi avea, la propunerea PSD, mă onorează și mă responsabilizează să reprezint botoșănenii care m-au votat, dar și românii din fiecare județ al țării.

Pentru mine contează mai puțin funcția pe care o dețin la un moment dat. Cel mai important este să las ceva în urmă fie ca e vorba de o lege, de un program, fie de rezolvarea unor probleme punctuale prin care să se imbunătățească condițiile din unitățile de învățământ și să crească performanța școlară, nivelul salariilor cadrelor didactice și să formăm specialiști care să aducă plusvaloare economiei naționale”, a postat deputatul Mihaela Huncă pe Facebook.

Citeşte şi Bursa zvonurilor. Nume noi in componenta Guvernului Dancila, cu o botosaneanca la carma Educatiei!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
451

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
58

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
76

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...