Cataramă se întoarce! CCR a dispus înregistrarea de către Biroul Electoral Central a candidaturii liderului PDL.

Cataramă se întoarce! CCR a dispus înregistrarea de către Biroul Electoral Central a candidaturii liderului PDL.

Viorel Cataramă a revenit în cursa pentru alegerile prezidențiale după ce Curtea Constituțională i-a dat dreptate în contestația pe care acesta a făcut-o împotriva Biroului Electoral Central. Curtea Constituţională a admis contestaţia împotriva deciziei Biroului Electoral Central nr.10/D din 20 septembrie 2019.

CCR a dispus înregistrarea de către Biroul Electoral Central a candidaturii și a semnului electoral ale domnului Viorel Cataramă la alegerile pentru Președintele României din anul 2019.

Inițial, Biroul Electoral Central a anunțat sâmbătă că a decis respingerea înregistrării candidaturii și a semnului electoral ale lui Viorel Cataramă la alegerile prezidențiale.

Conform BEC, peste 94.000 de semnături depuse au fost anulate, deoarece prezentau elemente de similitudine evidente.

În aceste condiții, în lupta pentru președinția României au rămas 10 candidați din 25 care și-au anujnțat inițial candidatura. Vorbim despre Klaus Iohannis, Dan Barna, Mircea Diaconu, Kelemen Hunor, Viorica Dăncilă, Alexandru Cumpănașu, Ramona Bruynseels și Theodor Paleologu, Cătălin Ivan și Viorel Cataramă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
20

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...

Fără taxă de internare la „Mavromati”? Ce spune noul manager al spitalului! (video)

astăzi, 13:32
143

La aproape o săptămână de la ocuparea funcției de manager interimar, economist Corneliu Mihai a participat la o conferință cu presa locală. În cadrul conferinței, managerul unită...

MasterClass de Bune Maniere și Etichetă Socială cu Artech Wine și Virgil Mănescu

astăzi, 13:22
64

Într-o lume în care interacțiunile sociale și profesionale sunt tot mai importante, dezvoltarea abilităților de comunicare și comportament adecvat devine crucială pentru succesul per...