Cătălin Silegeanu, candidat indepent la Primăria din Botoșani: „Adevărata putere a orașului sunt cetățenii”

Cătălin Silegeanu, candidat indepent la Primăria din Botoșani: „Adevărata putere a orașului sunt cetățenii”

Comunicat:

Dragi botoșăneni,

Asistăm la un întreg spectacol ieftin cu alianțe, sloganuri, mesaje, corturi, poze și filme făcute de cei care timp de 4, 8, 12 ani au stat în fruntea acestui oraș. Toți se bat și se zbat pentru bunăstarea cetățenilor, stând ba în cort, ba cerșind voturi din poartă în poartă. Unii dintre candidați promit "siguranța unui trai mai bun” cu toate că atunci cât au fost la Putere nu am simțit nici o schimbare, alții arată "că fac ce trebuie" numai că fac ce trebuie 2 luni 48 de luni disponibile, numai în prag de alegeri, unii vor doar semnături de la cetățeni pentru ca cetățenii să aibă ce vota. Pai când ați scris sloganul ăla creditați ca fără VOI cetățenii nu au pe cine sa voteze?

Toți încearcă să ne vândă promisiuni făcute pe un colt de șervețel la repezeală și la nimereală pentru că ne cred slabi, ne cred naivi și mai ales cred că ne pot manipula.

E timpul să spunem STOP acestui miraj pe care toate partidele politice îl propun cetățenilor fără nici măcar ca partidele să știe ce vor cu adevărat să facă sau să transmită. Totul este la întâmplare, fără emoție, mecanizat.

Știm și noi cetățenii ce nu avem în acest oraș. Nu avem drumuri, nu avem trotuare, nu avem iluminat, nu avem gaz, nu avem canalizare, nu avem apă, nu avem cultură, nu avem investiții, nu avem parcuri, nu avem parcări.

Dragi cetățeni prea mulți de'" NU AVEM "! și prea multe promisiuni. Avem doar interese de partid, avem doar ONG-uri care fac mai nou curățenie în toaletele școlilor, avem oameni de afaceri care donează și au donat să avem măști, dezinfectanți, să avem aparat cu care să ne putem TESTA contra la COVID-19, avem grupuri civice care ajută bătrâni, avem polițiști ce care acte de caritate în timpul liber, totul pentru un singur scop: a oferi un trai mai bun celui de lângă EL. De ce? Pentru că le PASĂ și nu au nici un interes ascuns.

În realitate, avem din partea partidelor numai oameni dezinteresați care nu iubesc orașul, iubesc doar funcția și beneficiile funcției. Avem candidați care acum au aterizat pe străzile adiacente ale Botoșaniului, și transmit comunicate de presa `ALĂTURI DE OAMENI` și este pentru prima dată când ei au în fața ochilor rezultatul alegerilor implementate chiar de ei, cei care și acum 4 ani au promis și stau acum în fața d-voastră și va cer din nou votul.

Avem numai oameni dezinteresați care nu iubesc orașul, iubesc doar funcția și beneficiile funcției. Avem candidați care acum au aterizat pe străzile adiacente ale Botoșaniului, și pentru prima data ei au în fața ochilor rezultatul politicilor implementate și dictate de partid.

La toate aceste probleme, eu CATALIN SILEGEANU NU VIN CU PROMISIUNI, VIN CU SOLUȚII. Soluții durabile pe termen lung, soluții viabile și IMEDIAT de pus în practică.

Mă întrebați de ce candidez INDEPENDENT? Sunt sătul de ei și de a ține acest oraș la stadiul de cel mai sărac, murdar și subdezvoltat. Alții de ce pot și noi nu? Pentru că au ambiție, determinare și își IUBESC orașul unde s-au născut. Iubesc orașul unde își cresc copii, unde își au bunicii sau părinții. Nu mai vreau un oraș murdar, nu mai vreau ca implementarea unui proiect - ca exemplu niște AUTOBUZE - să fie WOW, ci să fie normalitate. Vreau un oraș la standard European.

Ca cetățean m-am săturat de vorbele goale care nu mai stârnesc nici un fel de empatie ci doar indignare. Am decis să candidez INDEPENDENT și liber, fără să fiu constrâns de oamenii de casă ai partidelor. Va mulțumesc că îmi scrieți și îmi semnalați problemele pe care le știu din zonele în care locuiți. Sunt zone care au fost lăsate cu adevărat de izbeliște de cei cărora le-ați dat votul de încredere.

Ei sunt cei care în conferințele de presă acuză cetățenii că nu fac o selecție corectă a deșeurilor. Nu poți să nu razi la asemenea aberații.

Domnilor aleși, nu ați descoperit apa caldă, iar cetățenii nu sunt vinovați că în anul 2020, abia ați reușit să implementați un program de selectați a deșeurilor !

Nu vă este rușine să acuzați cetățenii, când dumneavoastră, ca autoritate, nu sunteți competentă să puneți la dispoziția cetățenilor tomberoane pentru selecția deșeurilor ???

Alții o fac de 20 de ani în comune! În orașele mari aceasta nu este o realizare ci o necesitate, un comportament european normal.

Eșecuri realizate

Am fost la Biserica Sif Gheorghe … o mare nedreptate făcută acestui edificiu istoric. ”Promisiunile și bunele intenții nu s-au materializat, astfel că biserica a rămas cu aceleași schele din lemn montate în anul 2004 și cu folia din plastic pe acoperiș. Contractul de finanțare vizând reabilitarea Bisericii „Sfântul Gheorghe” a fost semnat în februarie 2018, finanțarea fiind asigurată în cadrul Programului Operațional Regional 2014 – 2020.

Valoarea acestui contract a fost diferită la fiecare licitație. Astfel, la prima licitație, din iunie 2018, valoarea a fost de 5,192 milioane de lei, la a doua, din noiembrie 2018, a scăzut la 5,056 milioane de lei, pentru ca la a treia încercare, în martie 2019, să ajungă la 6,039 milioane de lei. La a patra licitație, s-a ajuns la 7.518.702 lei, valoare menținută și la a cincea procedură de atribuire a contractului. ”...dar știu că în opinia d voastră… dacă nu e parc de agrement, nu merită atenție și investii.

Un alt eșec realizat

”Am semnat contractul de lucrări pentru consolidarea Teatrului Mihai Eminescu. Greu... Ne-a trebuit vreo trei ani să căutăm bani, să aducem înapoi banii care s-au pierdut la teatru. I-am adus înapoi pe toți, ba chiar un pic mai mult decât s-au pierdut", a afirmat Cătălin Flutur.

Reabilitarea Teatrului "Mihai Eminescu" a beneficiat, în 2014, de o finanțare de aproximativ cinci milioane de lei pe exercițiul anterior, însă, în urma unor probleme tehnice apărute în timpul lucrărilor, proiectul nu a putut fi finalizat. Problemele au apărut ca urmare a identificării unor deficiențe la structura de rezistență a clădirii, care au impus măsuri de consolidare a acesteia.”

Importanța neacordată acestor edificii importante pentru cetățenii municipiului Botoșani, arată incompetența de a fi un bun manager, și mai arată că nu vă interesează să dezbateți planurile pentru finanțare, cu specialiști în domeniu. Drept dovadă stau chiar cele spuse și confirmate de d –voastră, autoritatea nr. 1 în care cetățenii si-au pus speranțele unei vieți mai bune.

Piața Centrală? Nu vă faceți acolo cumpărăturile? Va plac doar Supermarketurile ??? Într-un cuvânt ați adus orașul la un stadiu grav de degradare care o să se resimtă în buzunarele cetățenilor.

Promovam deschiderea de supermarketuri și nu promovam investiții în piețe, nu promovam un supermarket dedicae exclusiv producătorilor să aibă și ei unde să își vândă marfa. Nu, promovam samsarii, promovam companii străine ca naht…. suntem `sclavii lor`.

Suntem aproximativ 98.954 de alegători. Vă provoc dragi cetățeni ai municipiului Botoșani să facem schimbarea și să le arătam că noi suntem uniți pentru bunăstarea și reconstrucția municipiului Botoșani.

Ieșiți la vot și penalizați-i pentru anii în care nu au făcut nimic, pentru anii în care au fost plătiți din munca și truda dumneavoastră, pentru anii în care nu v-au rezolvat problemele, pentru anii în care v-au pus să trăiți în mizerie și sărăcie, penalizați-I ca au transformat societatea normal într-o societate anormală în care o banală investiție nu e normalitate ci e LOC de campanie și LAUDE.

Va provoc dragi cetățeni ai municipiului Botoșani să facem schimbarea și să le arătam că noi suntem uniți pentru bunăstarea și reconstrucția municipiului Botoșani.

Doar împreună mai puternici decât propriile lor interese de partid.

Adevărata putere a orașului sunt Cetățenii!

Adevarata putere stă în Cetățeni nu în CL nu în Primar. Primarul trebuie să aibe viziune și CL să îi împartă Viziunea. Dacă nu o împart, cetățenii sunt cei care îi vor taxa pentru că dacă Cetățenii nu își achită dările mâine voi cei din CL nu veți mai supraviețui. Nu uitati NOI va Plătim nu voi pe Noi.

#FaraPomeniElectorale #BotosaneneTrezeste-te #HaiCuCampaniaElectorala #HaiLaVot

(Comunicat de presă emis de către Cătălin Silegeanu, candidat independent pentru Primăria municipiului Botoșani)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șoferi de microbuz amendați drastic, polițiștii au dat jos zeci de pasageri!

astăzi, 11:25
46

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 4 acțiuni punctuale, în cadrul planului de activitate BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu ...

Veste bună pentru bunica Elena, femeia singură și imobilizată la pat. ”Mulțumim tuturor celor ce ați ajutat concret!”

astăzi, 10:50
110

O asociație din Botoșani s-a oferit chiar să o preia pe bunica Elena în centrul destinat oamenilor fără adăpost.Astfel, potrivit celor transmise de preoteasa Anamaria Macuc, cea care a...

O femeie de 97 de ani a ieșit singură din casa cuprinsă de flăcări! (Foto)

astăzi, 10:14
202

O femeie în vârstă de 97 de ani, din localitatea Pădureni, a rămas fără casă în urma unui incendiu generat, cel mai probabil, de jarul căzut din sobă pe materiale combustibil...