Cătălin Silegeanu: „Am decis ca lupta mea pentru proiecte să continue”

Cătălin Silegeanu: „Am decis ca lupta mea pentru proiecte să continue”

Comunicat de presă:

Dragi  botoșăneni,

După ce s-a terminat perioada de contestații ,numărare și renumărare voturi, am decis că lupta mea pentru proiectele de dezvoltare economică ,culturală ,socială, educațională trebuie să continue.

Știu că decizia pe care am luat-o de a ma înscrie in partidul Pro Romania  , partid cu care voi participa la alegerile parlamentare poate să vă contrarieze, să vă ridice semne de întrebare.

Decizia am luat o la îndemnul multor cetățeni care mi-au cerut să nu abandonez lupta și să continui astfel ca proiectele să poată fi implementate și viața voastră , a cetățenilor să se îmbunătățească, judetul Botosani să aibă cu adevărat șansa să se dezvolte sub atenta observare și implicare a tuturor celor care au respect pentru Botosani  și nu numai.

Așa cum v-am obișnuit o să am aceeași activitate și o să vă fac cunoscute proiectele și planurile pentru județul Botosani .Îmi doresc foarte mult sa rămâneți alături de mine și să mă susțineți .Nimeni nu este mai presus de  interesele cetățenilor și vă asigur că aceasta a fost singura cale prin care vocea voastră să se facă auzită .

Am avut propuneri  și de la alte partide .Dar după cum bine știm cu toții,aceștia continua sa nu se dezmintă și continuă să aibă aceeași atitudine lipsită de interes și infatuare față de cetățeni .Înainte de a fi"om de afaceri " sau de a fi "omul care a dus la modificări  pe tabla de șah a partidelor politice "la alegerile locale,sunt cetățean .

Atitudinea unor reprezentanți ale partidelor politice, lasă foarte mult de dorit. Am primit multe mesaje prin care mi se atrăgea atenția, că de fapt alegerea mea este văzută că fiind ceva pueril și că nu am nicio șansă .. Acest fapt dovedește că le este frică de mine și că de fapt au încercat să mă țină în "șah", să se asigure că nu voi intra in aceasta cursă și că nu le voi "strica " iar planurile ...

Dar când cetățenii  mă roagă să fac ceva,după ce toate instituțiile i-au ignorat in legătură cu orarul transportului in comun , după ce ploaia a inundat iar orașul,nu poți să stai și să nu iei atitudine, și să stai să aștepți că promisiunile celor care au câștigat alegerile sa se transforme în minuni. Noi ca
cetățeni simpli putem doar să așteptăm niste răspunsuri ..care vor veni la "Sf Așteaptă!"

Am analizat foarte bine înainte de a da curs acestei propuneri .Am ales masa rotundă masa la care toți eram egali și discuțiile s-au purtat ca între cetățeni care conștientizăm implicarea și asumarea acestei decizii. Am apreciat unitatea, maturitatea și mai ales dorința de a atrage și deschiderea spre oameni tineri care sa se implice în proiecte cu responsabilitate și atitudine .

Celelalte partide au ales să își mențină tradiția de a "baga batul  prin gard" și de a zgândări și atrage în cursa lor,oameni pe care mai apoi sa ii tina sub papuc .De aceea au ajuns unde au ajuns la nivel national,  să fie contestați și să ducă războaie cu proprii lor oameni .Toți ne-am saturat de războiul lor plin de arogante, orgolii și lipsa crasă de responsabilitate fata de cetățeni.Ne-am săturat să îi vedem cum țin cu dinții de scaunele calde ,aceleași oameni prin rotație în diferite funcții și să dea vina unii pe alții pentru eșecuri și cu rezultate zero barat , prezentați că "scoși din cutie".

Pe această cale vă mulțumesc pentru susținerea acordată și încredințată la alegerile locale . Vin in fața voastră cu credință și cu rugămintea să luptați alaturi de mine și să fiți alături de mine .

Va stau la dispoziție pentru orice fel de întrebări , va  voi oferi ajutor necondiționat tuturor celor care mi -l vor cere .

Rămân același Om alături de Voi !
Al vostru
Cătălin Silegeanu
 

(Comunicat de presă emis de către semnatar)

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai puțini nervi și timp scutit pentru șoferi: Rută ocolitoare la Dumbrăveni! (video)

astăzi, 15:29
294

Șoferii care circulă de la Botoșani la Suceava sau de la Suceava la Botoșani și trec prin Dumbrăveni ar putea să fie scutiți de nervi, dar și să economisească timp.Asta după ce Ioan Pa...

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
339

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
468

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...