Cătălin Flutur și-a anunțat DEMISIA!

Președintele organizației județene a PNL Botoșani, Cătălin Flutur, a făcut miercuri un anunț pe care mulți îl anticipau încă din seara alegerilor parlamentare din 11 decembrie.

Cătălin Flutur și-a anunțat DEMISIA!

Liderul organizației locale a PNL a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că demisionează din fruntea filialei județene, decizia sa fiind comunicată și conducerii interimare a partidului de la nivel central.

Flutur a luat această decizie pe fondul eșecului înregistrat de liberalii botășăneni din urmă cu o săptămână, scorul obținut atât la Camera Deputaților, cât și la Senat fiind cu puțin peste 20 de procente.

"Este un eșec clar al partidului pe care l-am condus în județul Botoșani. Dacă rezultatul de la Botoșani era singular pe țară, asta era. Noi suntem într-o ecuație în care scorurile au fost aproape identice pentru partidul nostru în România, și chiar dacă suntem peste media pe țară asta nu mă oprește pe mine să constat că nu ne-am atins performanțele pe care le-am așteptat, care nu veneau așa întâmplător, erau niște performanțe pe care ni le-am propus plecând de la scrutinul din vară. Îmi asum rezultatul de la Botoșani", a menționat Cătălin Flutur. 

Conducerea interimară a partidului la nivel local ar putea fi preluată de unul dintre cei doi parlamentari PNL, Costel Șoptică sau Cristian Achiței, dar și de unul din cei cinci primari care au obținut un procent bun la alegerile parlamentare. 

"Când domnii parlamentari se vor întoarce de la București, domnul Șoptică și domnul Achiței, chiar dacă suntem în zilele premergătoare Crăciunului, va trebui să luăm o decizie rapidă, într-un for în care, în afară de demisia mea o altă demisie nu mai există, un for care înseamnă Biroul Politic Județean, și care să stabilească, la fel ca la nivel național, o conducere interimară care să organizeze alegerile interne în partid. Demisia este dată din prima noapte în fața colegilor mei", a declarat Cătălin Flutur.  

Flutur consideră că fuziunea dintre PNL și PDL nu s-a realizat în totalitate, ceea ce a dus și la acest eșec de la ultimele alegeri, pentru că "nu toți au tras la aceeași căruță".

 Acesta a refuzat să spună dacă va candida pentru președinția partidului la convenția județeană, dar a afirmat: "Mă interesează partidul și colegii din partid, și tot ceea ce înseamnă dreapta"

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Instanţe sufocate de cererile de liberare condiţionată ale deţinuţilor. S-a triplat numărul de la intrarea în vigoare a recursului compensatoriu

astăzi, 13:20
89

Până la modificările legislative în jur de 10 procese de liberări condiţionate erau pe fiecare şedinţă de judecată la Judecătoria Botoşani. Din data de 19 octombrie, când a...

Doi candidaţi pentru unul dintre cele mai bine plătite posturi de la Spitalul Mavromati

astăzi, 13:14
581

Postul de medic specialist la Serviciul Judeţean de Medicină Legală, scos la concurs de Spitalul Judeţean Mavromati, este râvnit de doi candidaţi.Ambele dosare depuse în vederea p...

Tineri găsiţi plini de sânge pe un câmp din comuna Blândeşti! Poliţia a deschis o anchetă!

astăzi, 12:39
2034

Cei doi, de 24 şi 26 de ani, lucrau la o stână şi au fost agresaţi în noaptea de miercuri spre joi. Au fost aduşi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Mavromati unde...