Cătălin Flutur a negociat cu mai toți reprezentanții locali ai partidelor, pentru susținerea lui Iohannis: „Vom colabora în campanie”

Cătălin Flutur a negociat cu mai toți reprezentanții locali ai partidelor, pentru susținerea lui Iohannis: „Vom colabora în campanie”

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a negociat cu liderii locali ai partidelor care au desemnat candidați pentru prezidențiale, exceptând PSD, obținând sprijinul acestora în favoarea liberalului Klaus Iohannis. Anunțul a fost făcut vineri, în cadrul unei conferințe de presă, susținută la sediul filialei județene a PNL.

Astfel, potrivit celor declarate de către edilul-șef al municipiului Botoșani, filialele județene ale USR, DL, PMP și ALDE vor colabora cu organizația liberalilor în campania pentru turul al doilea de scrutin, care va avea loc pe 24 noiembrie a.c.

”Klaus Iohannis va fi președintele României, dar pe noi ne interesează ca Botoșaniul să să vină cu zestrea sa de voturi la acest rezultat. Singuri, noi cei de la PNL, nu vom putea face acest lucru. De asta am avut discuții cu toți liderii locali ai partidelor de dreapta, discuții aplicate și avem niște înțelegeri cu cei de la USR-PLUS, PMP, Dreapta Liberală și o anumită parte din ALDE. Vom colabora în campanie și am fost încântat că și ei au interes ca președintele Iohannis să continue cu al doilea mandat. Vom insista pe mobilizare la vot”

, a declarat Cătălin Flutur.

Primarul municipiului Botoșani a adăugat, însă, că această reușită va avea cu adevărat impact, dacă și segmentul tinerilor va avea o prezență bună la vot.

 

 

Spune-ne opinia ta