Când politicienii spun lucruri trăsnite: Românii să plătească din buzunarul lor amenda de 300.000 de lei a Antena 3!

Când politicienii spun lucruri trăsnite: Românii să plătească din buzunarul lor amenda de 300.000 de lei a Antena 3!

 Codrin Stefanescu  

Mihai Gadea se considera victima a sefei DNA pentru ca a pierdut procesul de calomnie, in timp ce invitatii sai fac apel la o strangere de fonduri pentru a acoperi sumele datorate de Gadea si Ciuvica. Este vorba de 300.000 de lei. 

Invitat in studioul Antena3, Adrian Ursu a venit cu un borcan in care le cere invitatilor sa puna bani pentru „doamna Kovesi”. „Fiecare a dat cam cat a crezut ca merita doamna Kovesi”, a spus Adrian Ursu. Cei mai multi invitati, printre care Bogdan Chirieac si Marius Pieleanu, au dat cate un leu.

Social-democratul Codrin Stefanescu, prezent si el in studio, a cerut demararea unei campanii, ”Dati un leu pentru Kovesi”.

”Nu aveti niciun motiv sa va cereti scuze. Ei trebuie sa isi ceara scuze pentru toate nenorocirile pe care le-au facut. Am fost martor la niste lucruri in ultimii ani de zile, nu aveti niciun motiv sa va cereti scuze. Va dau o idee care mi-a venit din tara, am primit mesaje, inclusiv primari. Va roaga sa faceti o actiune, care sa se numeasca ‘dati un leu pentru Kovesi’. Sa strangem borcanele in toata tara. Trebuie ca 300.000 de romani sa dea un leu pentru Kovesi. In seara asta dau si eu un leu pentru Kovesi. Daca dupa ani de zile de hartuiri, de incalcari ale legii, ce s-a intamplat astazi este un act de forta de tip bolsevic. Am vorbit cu foarte multi colegi, este lumea scandalizata”, a spus Codrin Stefanescu, citat de aktual24.ro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...