Băsescu, după afirmațiile lui Orban privind salariile din IT: Ludovice, nu-l înlocui pe Dragnea!

Băsescu, după afirmațiile lui Orban privind salariile din IT: Ludovice, nu-l înlocui pe Dragnea!

Fostul presedinte Traian Basescu il ironizeaza pe liderul PNL, Ludovic Orban, pentru afirmatiile referitoare la impozitarea veniturilor angajatilor din IT, adresandu-i-se in repetate randuri cu "Ludovice" si rugandu-l sa nu se substituie lui Liviu Dragnea, pentru ca tara nu mai suporta inca unul.

"Ludovice, te rog nu-l inlocui pe Dragnea! Ti-a dat tie prin cap sa impozitezi salariatii din industria IT.

Ludovice, datorita importantei acestei categorii de specialisti, veniturile lor n-au fost impozitate nici in perioada de criza economica. Acest lucru a facut ca toate marile companii IT din lume sa dezvolte in Romania mari centre de cercetare, de realizare programe industriale, centre regionale de mentenanta etc, etc. absorbind integral forta de munca specializata produsa de toate marile universitati ale tarii", scrie pe Facebook Traian Basescu.

Acesta ii mai transmite liderului PNL ca in afara de un imens prestigiu adus tarii, aceasta industrie, concentrata in cateva blocuri de birouri din Romania, genereaza o contributie la PIB care, in curand, va egala contributia intregii agriculturi autohtone.

"Ludovice, daca te pui cu taxele pe ei, fetele si baietii acestia au cate un scaun si un calculator pe care intr-o noapte le iau sub brat si au plecat in alte zari pentru ca, partea esentiala, creierul, este la purtator.

Ludovice, tara nu mai suporta inca un Dragnea care le stia pe toate atat de bine incat, prin Legea Redeventelor si prin celebra OUG 114, a reusit sa alunge investitorii si a blocat inceperea investitiilor pentru exploatarea gazelor din Marea Neagra. Nu vrei tu sa lasi industria IT in pace si sa promiti ca abrogi cele doua acte normative care lovesc cumplit economia romaneasca?

Ludovice, nu te lasa ametit de aburii victoriei la europarlamentare ca risti sa-ti pierzi permisul de conducere", ii transmite Traian Basescu liderului PNL.

Acesta mai sustine ca in UE, deficitul de specialisti IT este de 1 milion de oameni, titreaza ziare.com.

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a declarat sambata la Medias ca nu i se pare normal ca angajatii din domeniul IT sa fie scutiti de plata impozitului pe venit. "Eu am sa va spun o chestie, apropo de IT-isti. Mie nu mi se pare normal ca IT-istii sa fie scutiti de plata impozitului pe venit. IT-istii castiga cel mai bine in Romania", a declarat Orban, conform presei locale. Acesta a sustinut ca a fost o perioada in care oamenii erau stimulati sa se duca spre zona de IT, iar acum nu i se pare normal.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai puțini nervi și timp scutit pentru șoferi: Rută ocolitoare la Dumbrăveni! (video)

astăzi, 15:29
278

Șoferii care circulă de la Botoșani la Suceava sau de la Suceava la Botoșani și trec prin Dumbrăveni ar putea să fie scutiți de nervi, dar și să economisească timp.Asta după ce Ioan Pa...

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
330

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
454

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...