Alegeri interne abandonate în favoarea alegerilor parţiale

Alegerile ce vor avea loc într-o comună botoşăneană pe 11 iunie direcţionează atenţia social- democraţilor pe acest subiect, lăsând deoparte, cel puţin aparent, competiţia pentru conducerea organizaţiei judeţene a PSD.

Alegeri interne abandonate în favoarea alegerilor parţiale

   Foto: arhiva Ştiri.Botoşani.Ro

Asta pare să fie mesajul transmis de Costică Macaleţi, unul dintre candidaţii pentru şefia organizaţiei şi preşedinte al Consiliului Judeţean. Potrivit acestuia, social- democraţii se concentrează pe alegerile de la Vlăsineşti.

"Pe 27 mai începe campania electorală, pe o perioadă de două săptămâni, şi ne concentrăm toţi pe alegerile din administraţie. Nu cred că o să-mi iau concediu dar în mod sigur după program vom merge acolo să vedem care-i pulsul. Probabil înainte de campanie vom face lansarea candidatului şi toate cele necesare", spune Costică Macaleţi.

Candidatul partidului este Alexandru Boariu, consilier al fostului primar Lucian Trufin, actual parlamentar, în timp ce PNL îl aruncă în lupta electorală pe fostul primar Ionel Oniciuc.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Madalina Ursuleanu

Proiectul blocului explodat, căutat în arhivele Consiliului Judeţean Suceava

astăzi, 20:11
446

În şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, Mihai Platon, şeful Inspectoratului de Stat în Construcţii Botoşani, a cerut ajutorul autorităţilor judeţene de a lu...

Vicii de construcţie descoperite de expert la blocul în care s-a produs explozia FOTO

Miercuri, 20 Septembrie 2017
4971

Timp de câteva ore, expertul tehnic atestat, prof. Dorel Plătică, a verificat toţi pereţii şi structurile de rezistenţă din scara blocului în care s-a produs explozia vineri şi a d...

Un cadru didactic botoşănean ia poziţie împotriva interzicerii materialelor auxiliare. "O să-i închidem în puşcărie pe profesori?"

Miercuri, 20 Septembrie 2017
1585

Liderul Ligii Sindicatelor din Învăţământ, Liviu Axinte, consideră că Ministerul Educaţiei a greşit flagrant în momentul în care a interzis, pe nepusă masă, folosirea ...