ALEGERI în PNL Botoșani: Cristian Achiţei- "Împreună vom câştiga alegerile din 2020"

Cu un accent pus pe unitatea partidului şi pe coalizarea eforturilor în interesul liberalismului, Cristian Achiţei, candidat la preşedinţia organizaţiei judeţene a PNL Botoșani, a cerut liberalilor, în cadrul discursului său, să treacă peste eşecul din decembrie 2016 şi să lupte împreună pentru câştigarea alegerilor din 2020.

 

ALEGERI în PNL Botoșani: Cristian Achiţei- "Împreună vom câştiga alegerile din 2020"

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

Cristian Achiței a transmis că luptele interne din cadrul partidului trebuie să înceteze, iar cei împotriva cărora trebuie să se ducă aceste lupte sunt adversarii politici.  

Discursul său a fost primit cu aplauze.

"Noi, liberalii botoşăneni, vom decide astăzi, prin votul nostru, dat cu bună credinţă şi punând destinul PNL mai presus de interesele personale calea pe care vom merge în următorii ani. Finalizăm astăzi competiţia din cadrul filialei, în urma căreia echipa liberală va trebui să-şi demonstreze forţa pe care i-o conferă unitatea, unitate în care eu cred cu tărie şi cu tot sufletul. Am suferit enorm după alegerile din 11 decembrie, un eşec dureros. De astăzi luptele interne trebuie să înceteze, de astăzi singura luptă pe care trebuie să o fucem este împotriva PSD-ului. Vreau să revenim la bazele noastre doctrinare. Soluţiile noastre, prin care dorim dezvoltarea judeţului, sunt ale noastre, dar aceste soluţii au ajuns să fie furate fără scrupule de acelaşi PSD. Dragii mei, de astăzi trebuie să fim o echipă, echipa PNL. În munca cu oamenii trebuie să pui si suflet şi dacă pui şi suflet, o să vedeţi că vin şi voturile, şi determinarea oamenilor de a munci pentru partid. Aveţi încredere în PNL, să construim astăzim împreună un Birou Politic Judeţean puternic. Votaţi astăzi Cristian Achiţei. Fiţi alături de mine şi împreună vom câştiga alegerile din 2020. Împreună suntem puternici. Doamne ajută!", a fost mesajul deputatului liberali, adresa delegaților prezenți la Conferința județeană de alegeri. 

 

Spune-ne opinia ta