ALEGERI în PNL: Costel Şoptică, noul preşedinte al PNL Botoşani!

Senatorul Costel Şoptică este noul preşedinte ales al organizaţiei judeţene a PNL Botoşani. După numărarea voturilor celor 438 de delegaţi ajunşi la Cinematograful Unirea, comisia de alegeri a făcut public numărul de voturi obţinut de fiecare candidat în parte.

ALEGERI în PNL: Costel Şoptică, noul preşedinte al PNL Botoşani!

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

Cu 232 de voturi, senatorul Costel Şoptică obţine conducerea organizaţiei judeţene a PNL, învingându-l pe deputatul Cristian Achiţei, care a câştigat 200 de voturi.

În discursul învingătorului, Şoptică a mulţumit colegilor şi i-a asigurat că va fi preşedintele tuturor liberalilor. De asemenea, senatorul liberal a susţinut că ai săi colegi Cristian Achiţei şi Cătălin Flutur vor face parte din Biroul Politic Judeţean deoarece primul este parlamentar iar al doilea este primarul municipiului- reşedinţă de judeţ.

"Poate atunci când am prezentat conceptul de echipă nu am explicat suficient de clar că în această echipă sunt aşteptaţi toţi liberalii, nu doar unii sau alţii. Indiferent de parcursul anterior politic, trebuie să facem parte dintr-o echipă puternică la care cu toţii să ne aducem aportul şi dumneavoastră aveţi posibilitatea să trimiteţi în această echipă cei mai buni oameni, oameni care s-au prezentat în faţa dumneavoastră. Mulţumesc domnului Cristian Achiţei, prezent aici, şi domnului Flutur, primarul municipiului. Trebuie să ştiţi că din acest moment echipa din Biroul Permanent Judeţean are trei membri cel puţin- Costel Şoptică- Preşedinte, Cristian Achiţei - Deputat şi Cătălin Flutur- Primarul municipiului Botoşani", a spus Costel Şoptică. 


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Madalina Ursuleanu

Vicii de construcţie descoperite de expert la blocul în care s-a produs explozia FOTO

Miercuri, 20 Septembrie 2017
4825

Timp de câteva ore, expertul tehnic atestat, prof. Dorel Plătică, a verificat toţi pereţii şi structurile de rezistenţă din scara blocului în care s-a produs explozia vineri şi a d...

Un cadru didactic botoşănean ia poziţie împotriva interzicerii materialelor auxiliare. "O să-i închidem în puşcărie pe profesori?"

Miercuri, 20 Septembrie 2017
1509

Liderul Ligii Sindicatelor din Învăţământ, Liviu Axinte, consideră că Ministerul Educaţiei a greşit flagrant în momentul în care a interzis, pe nepusă masă, folosirea ...

Proprietarii din blocul în care a avut loc explozia au nevoie de ajutor! "Poate oamenii cu suflet mare ne vor ajuta pentru a putea repara apartamentele"

Marţi, 19 Septembrie 2017
4286

După explozia de vineri, specialiştii de la Inspectoratul de Stat în Construcţii au evaluat sumar stricăciunile produse de deflagraţie, iar ceea ce au văzut cu ochii lor era înfioră...