Adrian Năstase taxează dur PSD-ul. "Dacă PSD va pune un candidat fără șansă, e clar o înțelegere între Iohannis și PSD!"

Adrian Năstase taxează dur PSD-ul. "Dacă PSD va pune un candidat fără șansă, e clar o înțelegere între Iohannis și PSD!"
Fostul premier Adrian Năstase a făcut acuzații grave la adresa PSD. Mai exact, acesta susține că partidul "i-ar ușura președintelui Klaus Iohannis misiunea de a câștiga al doilea mandat la Palatul Cotroceni". Mai mult, aceasta a precizat faptul că "dacă PSD va pune un candidat fără șansă, e clar că nu e ce trebuie, e o înțelegere între Iohannis și PSD".
 
 
Adrian Năstase menționează chiar despre un blat, care ar fi demontat doar dacă „PSD să nu îi ridice mingile la fileu” președintelui. Președintele Iohannis are nevoie de un PSD care să facă cât mai multe greșeli până la alegerile viitoare”, a adăugat Adrian Năstase, prezent în emisiunea de la Antena3.

Concluzia premierului în ceea ce se întâmplă pe scena politică din România, dar și în interiorul PSD:„E nevoie de o revitalizare a partidului. A fost citită o scrisoare interesantă în CEX. E nevoie de o conducere colegială, adică deciziile trebuie luate în forul statutar. Dacă PSD începe să pregătească o strategie pentru prezidențiale, atunci am putea crede că nu există o șansă ca să avem același președinte la Cotroceni și aceeași coaliție la guvernare. Vom vedea care va fi poziția în perioada următoare.
 
Dacă PSD va pune un candidat fără șansă, "e clar că nu e ce trebuie, e o înțelegere între Iohannis și PSD. Pot pune pe cineva fără șansă, pe cineva pe care partidul să nu-l sprijine în turul 2, cum a fost în cazul meu", a conchis Nastase. 

 

Spune-ne opinia ta

Articole similare

Năstase nu mai candidează la şefia PSD!

Luni, 15 Februarie 2010
100

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Incredibil! ANAF abrogă Declarația unică, la o săptămână de când a intrat în vigoare!

Miercuri, 23 Ianuarie 2019
220

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a pus în dezbatere publică, miercuri, un proiect de act normativ prin care abrogă un alt act normativ propriu care a intrat în vigoar...

Anchetă după o nuntă în penitenciar. O femeie psiholog s-a căsătorit cu "Crocodilu", din clanul Sportivilor - VIDEO

Miercuri, 23 Ianuarie 2019
1246

Administrația Penitenciarelor face anchetă internă după ce o femeie, angajată pe post de psiholog la Rahova, s-a căsătorit, săptămâna trecută, cu un deținut. Este vorba despre un memb...

Ordin de ministru: Elevii vor sta acasă și vineri!

Miercuri, 23 Ianuarie 2019
2782

Școlile vor fi închise și joi, când profesorii au zi liberă, conform legii (24 ianuarie). Decizia a fost luată miercuri, după ce specialiștii Institutului Național de Sănătate Pub...