Adrian Năstase taxează dur PSD-ul. "Dacă PSD va pune un candidat fără șansă, e clar o înțelegere între Iohannis și PSD!"

Adrian Năstase taxează dur PSD-ul. "Dacă PSD va pune un candidat fără șansă, e clar o înțelegere între Iohannis și PSD!"
Fostul premier Adrian Năstase a făcut acuzații grave la adresa PSD. Mai exact, acesta susține că partidul "i-ar ușura președintelui Klaus Iohannis misiunea de a câștiga al doilea mandat la Palatul Cotroceni". Mai mult, aceasta a precizat faptul că "dacă PSD va pune un candidat fără șansă, e clar că nu e ce trebuie, e o înțelegere între Iohannis și PSD".
 
 
Adrian Năstase menționează chiar despre un blat, care ar fi demontat doar dacă „PSD să nu îi ridice mingile la fileu” președintelui. Președintele Iohannis are nevoie de un PSD care să facă cât mai multe greșeli până la alegerile viitoare”, a adăugat Adrian Năstase, prezent în emisiunea de la Antena3.

Concluzia premierului în ceea ce se întâmplă pe scena politică din România, dar și în interiorul PSD:„E nevoie de o revitalizare a partidului. A fost citită o scrisoare interesantă în CEX. E nevoie de o conducere colegială, adică deciziile trebuie luate în forul statutar. Dacă PSD începe să pregătească o strategie pentru prezidențiale, atunci am putea crede că nu există o șansă ca să avem același președinte la Cotroceni și aceeași coaliție la guvernare. Vom vedea care va fi poziția în perioada următoare.
 
Dacă PSD va pune un candidat fără șansă, "e clar că nu e ce trebuie, e o înțelegere între Iohannis și PSD. Pot pune pe cineva fără șansă, pe cineva pe care partidul să nu-l sprijine în turul 2, cum a fost în cazul meu", a conchis Nastase. 

 

Spune-ne opinia ta

Articole similare

Năstase nu mai candidează la şefia PSD!

Luni, 15 Februarie 2010
100

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cunoașterea trecutului, un pas spre viitor! FOTO

Vineri, 20 Aprilie 2018
223

În această săptămână, la Școala Gimnazială Nr. 1 Durnești a început derularea proiectului "Cunoașterea trecutului, un pas spre viitor!", proiect realizat &icir...

54 de persoane angajate în urma interviurilor susținute, vineri, la Bursa generală a locurilor de muncă!

Vineri, 20 Aprilie 2018
665

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoşani a organizat, vineri, Bursa generală a locurilor de muncă, una dintre cele mai importante acţiuni implementate  la nivel judeţe...

Ministrul Apelor și Pădurilor, în vizită de lucru la Botoșani: A vizitat acumulările de la Vârfu Câmpului și Bucecea! FOTO

Vineri, 20 Aprilie 2018
698

Ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, se află vineri într-o vizită de lucru în județul Botoșani. Acesta este însoțit de o delegație de parlamentari.Încă de d...