Adrian Năstase taxează dur PSD-ul. "Dacă PSD va pune un candidat fără șansă, e clar o înțelegere între Iohannis și PSD!"

Adrian Năstase taxează dur PSD-ul. "Dacă PSD va pune un candidat fără șansă, e clar o înțelegere între Iohannis și PSD!"
Fostul premier Adrian Năstase a făcut acuzații grave la adresa PSD. Mai exact, acesta susține că partidul "i-ar ușura președintelui Klaus Iohannis misiunea de a câștiga al doilea mandat la Palatul Cotroceni". Mai mult, aceasta a precizat faptul că "dacă PSD va pune un candidat fără șansă, e clar că nu e ce trebuie, e o înțelegere între Iohannis și PSD".
 
 
Adrian Năstase menționează chiar despre un blat, care ar fi demontat doar dacă „PSD să nu îi ridice mingile la fileu” președintelui. Președintele Iohannis are nevoie de un PSD care să facă cât mai multe greșeli până la alegerile viitoare”, a adăugat Adrian Năstase, prezent în emisiunea de la Antena3.

Concluzia premierului în ceea ce se întâmplă pe scena politică din România, dar și în interiorul PSD:„E nevoie de o revitalizare a partidului. A fost citită o scrisoare interesantă în CEX. E nevoie de o conducere colegială, adică deciziile trebuie luate în forul statutar. Dacă PSD începe să pregătească o strategie pentru prezidențiale, atunci am putea crede că nu există o șansă ca să avem același președinte la Cotroceni și aceeași coaliție la guvernare. Vom vedea care va fi poziția în perioada următoare.
 
Dacă PSD va pune un candidat fără șansă, "e clar că nu e ce trebuie, e o înțelegere între Iohannis și PSD. Pot pune pe cineva fără șansă, pe cineva pe care partidul să nu-l sprijine în turul 2, cum a fost în cazul meu", a conchis Nastase. 

 

Spune-ne opinia ta

Articole similare

Năstase nu mai candidează la şefia PSD!

Luni, 15 Februarie 2010
100

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a decis structura anului scolar 2018-2019: Cursurile incep luni, 10 septembrie

Marţi, 20 Februarie 2018
309

Noul an scolar 2018-2019 va incepe luni, 10 septembrie, potrivit unui ordin semnat de ministrul Educatiei Nationale, Valentin Popa. Noul an scolar are 168 de zile lucratoare (34 de saptamani)...

Maşini avariate după un accident petrecut în localitatea Mănăstirea Doamnei-FOTO

Marţi, 20 Februarie 2018
661

Şoferul unui autoturism Mercedes intenţiona să efectueze o manevră la stânga pentru a intra pe un drum lateral, iar în acelaşi timp un autoturism VW a intrat în depăşirea sa....

Bărbat găsit îngheţat de frig în curtea locuinţei sale

Marţi, 20 Februarie 2018
1982

Marcel V., de 48 de ani, din comuna Ştiubieni, a fost găsit de nişte vecini zăcând în curte. A fost chemată o ambulanţă şi a fost transportat iniţial la Spitalul Săveni, apo...