A şasea seară de proteste la Botoşani. Noi revendicări ale protestatarilor! FOTO- VIDEO
BOTOSANI

În ciuda deciziei Guvernului Grindeanu de duminică de a abroga Ordonanţa 13, botoşănenii nu renunţă la protest. Sunt sceptici vizavi de mişcarea făcută de Guvern şi spun că totul ar fi de fapt o găselniţă şi că mai devreme sau mai târziu, ordonanţa va fi aplicată.

A şasea seară de proteste la Botoşani. Noi revendicări ale protestatarilor! FOTO- VIDEO

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

Încet, încet, cetăţenii încep să se adune în Piaţa Revoluţiei din municipiul Botoşani, la ora 18:20 fiind deja peste o sută de persoane prezente.

Dacă în serile anterioare oamenii aveau pancarte cu mesaje prin care cereau abrogarea Ordonanţei 13, de această dată mesajul mulţumii este ca Guvernul Grindeanu să plece pentru că "ne-am săturat de corupţie".

"S-a abrogat ordonanţa, urmărim şi noi cu maximă atenţie ceea ce se întâmplă, dar eu cred că totul este o găselniţă. Odată ce au început ceva, Guvernul şi cei de la PSD nu se vor lăsa. Să plece. Să plece cu toţii”, spune unul dintre botoşănenii prezenţi la protest.

Şi duminică seară sunt părinţi care au ales să vină la protest împreună cu copiii.

După ce numărul protestatarilor se va mai mări, ei vor pleca într-un marş prin oraş.

UPDATE 18:50

Pese 300 de protestatari au pornit într-un marş pe traseul Cuza Vodă- Marchian- George Enescu- Primăverii- Sucevei- Calea Naţională şi înapoi în Piaţa Revoluţiei. Oamenii strigă "Jos Guvernul" şi "Hoţii".
 

UPDATE 19:25:

Aproape 600 de botoşăneni mărşăluiesc prin oraş şi sunt extrem de vocali, strigând "Jos Guvernul!". Un bărbat a oferit un adevărat exemplu de spirit civic. Deşi are o problemă la picior şi se deplasează cu ajutorul cârjelor, s-a alăturat şi el protestatarilor şi merge în marş, fiind pentru a doua seară consecutiv când iese în stradă. Spune că face acest lucru pentru binele ţării.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Apel la 112 taxat scump! Atentatorul de la mall-ul botoşănean a fost condamnat de judecători

astăzi, 07:44
761

În primele zile ale lunii ianuarie, un apel la 112 alarma un oraş întreg: în mall ar fi o bombă. Autorul, un tânăr de 35 de ani, supărat pe partenera de viaţă că î...

Accident pe Împărat Traian! Un botoşănean a ajuns la spital!

Vineri, 22 Septembrie 2017
2553

Bărbatul de 51 de ani tocmai traversa strada Împărat Traian, undeva în zona dispensarelor medicale, când un Opel Astra, condus de un bărbat de 43 de ani din Mileanca, l-a surprins...

Efective sporite de jandarmi la manifestările din weekend și la protestul din Piața Revoluției

Vineri, 22 Septembrie 2017
1072

La misiunile de asigurare a ordinii şi siguranţei la manifestările publice, precum Festivalul Mărului din localitatea Băiceni, meciurile de fotbal de la Săveni, Dorohoi şi Darabani şi la patru...