A şasea seară de proteste la Botoşani. Noi revendicări ale protestatarilor! FOTO- VIDEO
BOTOSANI

În ciuda deciziei Guvernului Grindeanu de duminică de a abroga Ordonanţa 13, botoşănenii nu renunţă la protest. Sunt sceptici vizavi de mişcarea făcută de Guvern şi spun că totul ar fi de fapt o găselniţă şi că mai devreme sau mai târziu, ordonanţa va fi aplicată.

A şasea seară de proteste la Botoşani. Noi revendicări ale protestatarilor! FOTO- VIDEO

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

Încet, încet, cetăţenii încep să se adune în Piaţa Revoluţiei din municipiul Botoşani, la ora 18:20 fiind deja peste o sută de persoane prezente.

Dacă în serile anterioare oamenii aveau pancarte cu mesaje prin care cereau abrogarea Ordonanţei 13, de această dată mesajul mulţumii este ca Guvernul Grindeanu să plece pentru că "ne-am săturat de corupţie".

"S-a abrogat ordonanţa, urmărim şi noi cu maximă atenţie ceea ce se întâmplă, dar eu cred că totul este o găselniţă. Odată ce au început ceva, Guvernul şi cei de la PSD nu se vor lăsa. Să plece. Să plece cu toţii”, spune unul dintre botoşănenii prezenţi la protest.

Şi duminică seară sunt părinţi care au ales să vină la protest împreună cu copiii.

După ce numărul protestatarilor se va mai mări, ei vor pleca într-un marş prin oraş.

UPDATE 18:50

Pese 300 de protestatari au pornit într-un marş pe traseul Cuza Vodă- Marchian- George Enescu- Primăverii- Sucevei- Calea Naţională şi înapoi în Piaţa Revoluţiei. Oamenii strigă "Jos Guvernul" şi "Hoţii".
 

UPDATE 19:25:

Aproape 600 de botoşăneni mărşăluiesc prin oraş şi sunt extrem de vocali, strigând "Jos Guvernul!". Un bărbat a oferit un adevărat exemplu de spirit civic. Deşi are o problemă la picior şi se deplasează cu ajutorul cârjelor, s-a alăturat şi el protestatarilor şi merge în marş, fiind pentru a doua seară consecutiv când iese în stradă. Spune că face acest lucru pentru binele ţării.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Frigul face victime la Botoşani!

astăzi, 10:55
97

Doi bărbaţi au ajuns la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Mavromati după ce au dormit sub cerul liber. Primul a ajuns pe mâna medicilor un bărbat în vârstă de ...

Fost primar judecat la Botoşani pentru fraudarea alegerilor. Este acuzat de uz de fals

astăzi, 10:45
220

Judecătorii botoşăneni au de soluţionat un dosar inedit. Un fost primar este acuzat de fals intelectual după ce a „mutat” 11 alegători în comuna sa pentru a putea vota la ...

ACUM: Percheziții desfășurate de polițiștii botoșăneni la persoane cercetate pentru furturi din locuințe

astăzi, 09:26
474

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, efectuează 5 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Iaşi, ...