Știri.Botoșani.Ro - De 10 ani împreună!

Știri.Botoșani.Ro - De 10 ani împreună!

Pe 15 septembrie 2008 am pornit la drum. Nu ușor, nici comod. Pentru că voiam ca Știri.Botoșani să unească mai mult decât să dezbine Iar asta, știm, e mai greu în zilele pe care le străbatem. Voiam ca Știri Botoșani să îndrepte mai mult decât să acuze. Să cultivăm partea frumoasă a sufletului pentru ca, astfel privind înainte, să construim împreună o Cetate în care să viețuim împreună, nu să ne (z)batem unul câte unul. 

Am adus oamenii împreună. Am creat emoții și am împărțit nu doar bucuria, ci și tristețea. Nu am făcut promisiuni, nici nu am supralicitat subiecte, poveşti sau drame născute pe caldarâmul societăţii tot mai greu încercate. Ştiri Botoşani nu a fost un pariu, ci o investiţie în viitor. Cu paşi mici, dar păstrând proporţiile şi evitând baloanele de săpun care dispar odată cu prima adiere. Am mizat de la început pe informaţia corectă, pe cultura spiritului, pe buna rostire şi buna credinţă a colaboratorilor noştri. 

Asistăm de câțiva ani la mutaţii considerabile în media românească. Mutaţii care, trebuie să recunoaştem, au provocat schimbări fundamentale în însăşi structura societăţii, au creat confuzii, contradicţii şi false principii sau au aşezat pe soclul din Cetate nonvalori sforăitoare. 

Nimic nu vine din neant, nimeni nu primeşte mai mult decât cere. Important este să alegem în cunoştinţă de cauză, să înţelegem ceea ce ni se întâmplă şi să acceptăm că suntem parte a poveştii şi că putem determina deznodământul. Într-o societate sănătoasă, presa nu produce subiecte pentru un public bolnav. Așa cum, într-o societate bolnavă, nu ignori dezastrul, dar poți aprinde lumina pe stradă astfel încât oamenii să se (re)cunoască, să se apropie unii de alții și să-și devină unii altora prieteni și salvatori.

Să poposim, așadar, în zona luminoasă. Să rămânem prezenţi în realitatea pe care noi înșine o construim, să avem curajul manifestării autentice, să credem adevărului care ne impresionează.

Suntem alături de dumneavoastră de 10 ani! Zi de zi, oră de oră ne-am străduit să vă informăm, să vă oferim date reale despre ceea ce se petrece în oraș, în județ sau în lumea largă. Într-un vârtej media greu de anticipat în urmă cu 10 ani - rezistând ispitelor apăsătoare de a promova vedete de noapte sau strălucirile personalităților de carton repede-aducătoare-de-trafic - vă suntem recunoscători dumneavoastră, cititorii noștri, care ați înțeles că împreună suntem datori și responsabili față de valorile și tradițiile acestor locuri.
Vă transmitem întreaga noastră consideraţie, preţuire şi bucurie că ne sunteţi alături.
Recunoștință!
Ne înclinăm cu respect! 
Echipa Ştiri.Botoşani.Ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Euro a crescut spre 4,76 lei!

astăzi, 15:47
24

Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, miercuri, un curs de referinţă de 4,7576 lei, o creştere de 0,20% faţă de nivelul atins marţi. Aurul a urcat până la cel mai mare nive...

Harta interactivă a calității drumurilor din România îți spune pe unde să circuli în condiții optime

astăzi, 15:16
112

Asociația Pro Infrastructură pune la dispoziția șoferilor o hartă interactivă a calității drumurilor din România. Actualizată la fiecare 24 de ore, consultarea acesteia se poate dovedi ...

Vladimir Putin, atac direct la adresa României

astăzi, 14:14
261

Tensiuni crescute între NATO şi Rusia, motiv pentru care Vladimir Putin a răbufnit în timpul discursului tradiţional din Parlament. Rusia va riposta oricărei desfăşurări de rac...