Un botoșănean, desemnat oficial “Liderul generaţiei de mâine”! Sebastian Dobrincu este considerat Copilul genial al României!

Un botoșănean, desemnat oficial “Liderul generaţiei de mâine”! Sebastian Dobrincu este considerat Copilul genial al României!

Milionar la doar 21 de ani în Silicon Valley! Este povestea de succes a lui Sebastian Dobrincu, un tânăr născut la Botoşani, care ar trebui să fie un exemplu şi un model de urmat pentru toţi copiii din România care nu au încredere că vor fi răsplatiţi cu adevărat pentru munca şi talentul lor.

Revista Capital a avut plăcerea să-i acorde lui Sebastian titlul de “Liderul generaţiei de mâine” la categoria “Tinerii geniali ai României”, în cadrul Galei Premiilor Capital: Eroii Anului 2019, ce a avut loc miercuri, 4 decembrie.

Cine este Sebastian Dobrincu

În decembrie 2016, Sebastian Dobrincu a pus bazele companiei sale Storyheap, care astăzi este cotată la câteva zeci de milioane de dolari. Storyheap este o platformă care vinde soluții de statistică și interconectează conturile de Instagram, Facebook, Snapchat și Twitter ale clienţilor.

Încă de la înființarea companiei, Sebastian a primit oferte cu multe zerouri pentru a o vinde și a fost tentat să facă acest lucru. La 17-18 ani a avut pe masă cecuri de milioane de dolari pentru a-și vinde ideea. Însă a ascultat de sfaturile altora și de inspirația proprie şi a refuzat. Și-a zis că dacă la momentul acela zero valorează 1-2 milioane de dolari, peste 2-3 ani va valora de cel puțin 20 de ori mai mult. Și a avut dreptate.

Sebastian Dobrincu a fost descurajat de unii profesori, dar nu a renunțat niciodată la visul său. A muncit enorm, iar astăzi culege roadele. Deși stă în Los Angeles, Sebastian vine des în România, acasă. El nu este doar un geniu în programare, ci are şi o pasiune pentru muzică. Când era mic, părinții l-au dus la canto, dar a renunțat repede, deși avea talent la muzică. Acum, tânărul de 21 de ani a lansat o piesă semnată Marius Moga și se bucură deja de succes și în acest domeniu.

“Liderul generaţiei de mâine” la Gala Capital

Cititorii Capital l-au votat pe Sebastian Dobrincu drept “Liderul generaţiei de mâine” la categoria “Tinerii geniali ai României”, iar premiul a fost înmânat în cadrul Galei Premiilor Capital: Eroii Anului 2019 de către Cristina Monica Anisie, ministrul Educaţiei şi Cercetării. Sebastian nu a putut ajunge, din păcate, în România, însă premiul a fost ridicat de mama sa şi de fratele lui mai mic.

“Mulţumim frumos! Ne onorează acest premiu! Ne pare rău că nu a putut să fie în această seară aici, dar îl reprezintă fratele lui. Vă mulţumim din suflet!”, a declarat pe scenă Carmen Dobrincu, mama lui Sebastian.

Gala Premiilor Capital Eroii Anului 2019 a fost organizată cu ajutorul partenerilor: Fondul de Garantare și Creditare IFN, Tera Steel, International Alexander, Grampet Group, Arsene, Diaconescu & Asociații, Alpha Bank, Tinmar Energy, Garanti Bank, Alexandrion Group, Romgaz, Fair Value Consulting, Face Convention Center, Zarea, Aura Natural Gold Water, Florăria Magnolia, Iiana, Sir Ludovic, Roserry.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânărul care a accident o femeie pe Sucevei, în arest pentru următoarele 30 de zile

Sâmbătă, 18 Ianuarie 2020
584

Instanța de judecată și-a însușit propunerea organelor judiciare și a dispus măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile față de tânărul de 27 de ani, din localitate...

Ministrul Mediului: Statul renunță la taxa auto în 2020

Sâmbătă, 18 Ianuarie 2020
420

Anul acesta nu vom avea taxă auto, anunță ministrul Mediului. Costel Alexe spune că Guvernul nu va implementa în acest an o nouă taxă auto pe mașinile second-hand importate.Taxa auto ...

Municipalitatea a aprobat proiectul de reabilitare a Liceului „Petru Rareș”. Trei clădiri vor fi modernizate și echipate, cu peste 5,6 milioane de lei

Sâmbătă, 18 Ianuarie 2020
428

Proiectul „Reabilitare şi modernizare Grup Şcolar Botoşani” a fost aprobat de către consilierii locali ai municipiului Botoșani, în prima ședință din acest an, desfășurat...