Un botoșănean, desemnat oficial “Liderul generaţiei de mâine”! Sebastian Dobrincu este considerat Copilul genial al României!

Un botoșănean, desemnat oficial “Liderul generaţiei de mâine”! Sebastian Dobrincu este considerat Copilul genial al României!

Milionar la doar 21 de ani în Silicon Valley! Este povestea de succes a lui Sebastian Dobrincu, un tânăr născut la Botoşani, care ar trebui să fie un exemplu şi un model de urmat pentru toţi copiii din România care nu au încredere că vor fi răsplatiţi cu adevărat pentru munca şi talentul lor.

Revista Capital a avut plăcerea să-i acorde lui Sebastian titlul de “Liderul generaţiei de mâine” la categoria “Tinerii geniali ai României”, în cadrul Galei Premiilor Capital: Eroii Anului 2019, ce a avut loc miercuri, 4 decembrie.

Cine este Sebastian Dobrincu

În decembrie 2016, Sebastian Dobrincu a pus bazele companiei sale Storyheap, care astăzi este cotată la câteva zeci de milioane de dolari. Storyheap este o platformă care vinde soluții de statistică și interconectează conturile de Instagram, Facebook, Snapchat și Twitter ale clienţilor.

Încă de la înființarea companiei, Sebastian a primit oferte cu multe zerouri pentru a o vinde și a fost tentat să facă acest lucru. La 17-18 ani a avut pe masă cecuri de milioane de dolari pentru a-și vinde ideea. Însă a ascultat de sfaturile altora și de inspirația proprie şi a refuzat. Și-a zis că dacă la momentul acela zero valorează 1-2 milioane de dolari, peste 2-3 ani va valora de cel puțin 20 de ori mai mult. Și a avut dreptate.

Sebastian Dobrincu a fost descurajat de unii profesori, dar nu a renunțat niciodată la visul său. A muncit enorm, iar astăzi culege roadele. Deși stă în Los Angeles, Sebastian vine des în România, acasă. El nu este doar un geniu în programare, ci are şi o pasiune pentru muzică. Când era mic, părinții l-au dus la canto, dar a renunțat repede, deși avea talent la muzică. Acum, tânărul de 21 de ani a lansat o piesă semnată Marius Moga și se bucură deja de succes și în acest domeniu.

“Liderul generaţiei de mâine” la Gala Capital

Cititorii Capital l-au votat pe Sebastian Dobrincu drept “Liderul generaţiei de mâine” la categoria “Tinerii geniali ai României”, iar premiul a fost înmânat în cadrul Galei Premiilor Capital: Eroii Anului 2019 de către Cristina Monica Anisie, ministrul Educaţiei şi Cercetării. Sebastian nu a putut ajunge, din păcate, în România, însă premiul a fost ridicat de mama sa şi de fratele lui mai mic.

“Mulţumim frumos! Ne onorează acest premiu! Ne pare rău că nu a putut să fie în această seară aici, dar îl reprezintă fratele lui. Vă mulţumim din suflet!”, a declarat pe scenă Carmen Dobrincu, mama lui Sebastian.

Gala Premiilor Capital Eroii Anului 2019 a fost organizată cu ajutorul partenerilor: Fondul de Garantare și Creditare IFN, Tera Steel, International Alexander, Grampet Group, Arsene, Diaconescu & Asociații, Alpha Bank, Tinmar Energy, Garanti Bank, Alexandrion Group, Romgaz, Fair Value Consulting, Face Convention Center, Zarea, Aura Natural Gold Water, Florăria Magnolia, Iiana, Sir Ludovic, Roserry.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
132

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
74

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...