Nici divorțul nu este o soluție! 90% din cei care au dat divorț rămân nefericiți!

Nici divorțul nu este o soluție! 90% din cei care au dat divorț rămân nefericiți!

Un studiu sociologic arată că numai zece la sută din cei care au divorțat sunt fericiți, sau și-au găsit liniștea, în timp ce în lume avem un divorț la trei cupluri!

Căsnicia, prietenia, relația de cuplu e o candela parfumată care trebuie întreținută de cei doi, iar dacă nu pui arome și uleiuri și nu întreții flacăra, ea se stinge.

Bărbații spun că femeile sunt vinovate, iar femeile aruncă vina pe ei. Ținând cont că peste 80% dintre divorțuri sunt intentate de femei, ajungem la concluzia că femeile încep primele, și tot ele grăbesc sfârșitul.   

Acumularea excesiva de oboseală, blocajele de tot felul, micile și marile neînțelegeri, certurile, nesiguranța zilei de mâine și viață mereu în schimbare, toate duc la dezastrul familial!

Foarte multe dintre femei se plâng de multă muncă, mai ales că muncă de-acasă nu se vede și nu este plătită, ier în schimbul ei cer mai multă afecțiune, atenție, recunoștință! Cu cât își doresc să se întâmple mai mult toate acestea, pe atât de vulnerabile devin și spun la fiecare pas că nu mai vor să accepte nedreptățile.

Într-un afârșit, peste 60 % dintre cei ce divorțează se plâng în gură mare, chiar cu durere, că n-au făcut mai mult pentru a păstra relația, iar 25% rămân peste un deceniu singuri, încurcați de viață, recunoscând nemulțumirea din viață lor.   

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

În sfârșit. Consilierii locali și-au dat acordul pentru punerea în practică a proiectelor primarului Flutur!

Joi, 17 Octombrie 2019
495

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Mugurel Flutur, a anunțat în această după amiază, că în ședința “de îndată” a Consiliului Local de astăzi, consil...

Concurs: ”Promovarea turismului și a gastronomiei locale”, organizat de Colegiul Economic ”Octav Onicescu”! Vedetele au fost plăcintele ”poale-n brâu”, cozonacii și colțunașii!

Joi, 17 Octombrie 2019
170

Colegiul Economic ”Octav Onicescu”, condus astăzi de directorul Ion Huțanu și directorul adjunct Corina Valinciuc, se află zilele acestea la ceas aniversar. Se împlinesc 130 de a...

14 posturi de șefi secție din 74, scoase la concurs la Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani!

Joi, 17 Octombrie 2019
335

Spitalul Județean ”Mavromati” a scos la concurs nu mai puțin de 14 posturi de șefi secție. Medicii trebuie să aibă o vechime de cel puțin cinci ani în specialitate și să pre...