Filme pentru serile de vară!

Filme pentru serile de vară!

Serile de vară în fața unui film de dragoste înseamnă, pentru mulți dintre cinefili, momentele perfecte pentru a reface confortul sufletesc. Mai ales că filmele de dragoste ocupă un loc important în topul oricărui iubitor de film. 

Despre Titanic s-a spus încă de la lansare că nu este doar un blockbuster, dar şi o mare poveste de dragoste. Aşa a şi fost, iar urma palmei lui Kate Winslet pe geamul aburit al maşinii nu va rămâne doar în amintirea lui Leonardo DiCaprio, ci şi a publicului. Un film care, chiar revăzut, se trăiește la aceeași intensitate!


Destinul fabulos al lui Amelia Poulain nu ar mai fi fost cu siguranţă la fel de fabulos dacă nu s-ar fi învârtit în jurul unei poveşti de dragoste. Amelie este un film care te învaţă cum să te îndrăgosteşti din neatenţie.


Cine a zis că infidelitatea e urâtă şi imorală? Poate cei care trăiesc ancoraţi în realitate! Cei care trăiesc uitându-se continuu la Unfaithful nu văd decât o frumoasă poveste de dragoste între frumoasa Diane Lane şi frumosul Olivier Martinez care spre sfârşitul filmului trăiesc o "frumoasă" despărţire.


Dacă vreţi să vă vedeţi mama sau bunica suspinând de Ziua Îndrăgostiţilor nu trebuie decât să le amintiţi de celebrul Pe Aripile Vântului. Filmul este povestea de dragoste care îi vine prima oară în minte oricărei femei trecute de 40 de ani.

Dacă tot suntem la capitolul filme exagerat de celebre, hai să vorbim şi despre Romeo și Julieta. E drept, Leo DiCaprio şi Clare Danes mor previzibil la sfârşitul filmului, dar felul în care se iubesc până atunci e cam unic. Plus replici în versuri şi o regie şi o scenografie ameţitoare.


"And so it is, just like you said it would be...". E? Deja ştiţi despre ce e vorba. Coloana sonoră care îl include pe Damien Rice nu este singura mare calitate a lui Closer. Poveştile de dragoste apar şi se topesc exact ca în viaţa de zi cu zi, aproape dându-ţi senzaţia că te uiţi pe fereastră. "Live goes easy on me...".


Pe cât de mari au fost speranţele, pe atât de mari au fost şi râurile de lacrimi care au curs în toate cinematografele din lume. Din fericire pentru spectatorii  filmului, Marile Speranţe se concretizează spre final, iar Finny şi Estella rămân împreună, cu un bonus care constă într-o vilă la care toţi sperăm.


Din ciclul haideţi să ne cântăm dragostea în timp ce roata morii se învârteşte, țac, țac, țac a apărut şi unul dintre cele mai bune musicaluri ale vremurilor noastre. Moulin Rouge este pe lângă o cutremurătoare poveste de amour şi o adevărată desfătare a văzului şi auzului.


După ce am văzut Mai bine nu se poate (As Good As It Gets) nu ştiam la ce se referă titlul: la prestaţia impecabilă a actorilor, la scenariul perfect, la câinele plin de talente sau la frumuseţea aproape indescriptibilă a lui Helen Hunt. Nici povestea de dragoste din film nu e una tipică pentru că la Hollywood nu se întâmplă foarte des să te îndrăgosteşti de un Jack Nicholson uşor dus cu pluta.

 

 

Spune-ne opinia ta

Articole similare

Loc de dat cu… EPIGRAMA (XLVII)

Duminică, 30 Iunie 2019
7026

A-l "înțelege" pe Aureliu Busuioc

Miercuri, 26 Iunie 2019
6686

Loc de dat cu… EPIGRAMA (XLVI)

Duminică, 23 Iunie 2019
5918

Loc de dat cu… EPIGRAMA (XLV)

Duminică, 16 Iunie 2019
2652

Carmen Domingo - GALA-DALI

Joi, 13 Iunie 2019
1107

Loc de dat cu… EPIGRAMA (XLIV)

Duminică, 9 Iunie 2019
1707

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Autoutilitară la un pas de distrugere, după ce motorul a luat foc! (Foto)

astăzi, 10:14
64

Pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la compartimentul motor al unei autoutilitare.Evenimentul s-a întâmplat în munici...

Mașină răsturnată în șanț, șofer preluat de polițiști și dus urgent la spital!

astăzi, 10:00
708

Miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier care se deplasau pe D.N. 29C, în comuna Cândești, au observat un autoturism răsturnat în afara părții carosabile....

Razii cu mascați în trei zone ”fierbinți” din Botoșani, au fost instituite și filtre rutiere!

astăzi, 09:47
121

În cursul zilei de miercuri, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani, împreună cu cei ai Serviciului Rutier, Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi au acționa...