Un sucevean are de stat doi ani după gratii după ce i-a rupt picioarele unui rival din Botoşani!

Un sucevean are de stat doi ani după gratii după ce i-a rupt picioarele unui rival din Botoşani!


FOTO: Monitorul de Suceava

Un tânăr în vârstă de 28 de ani, din Dumbrăveni, a fost dat în urmărire de Inspectoratul General al Poliţiei Române, după ce a fost condamnat definitiv la o pedeapsă de doi ani de închisoare, pentru o gravă faptă de agresiune. Victima sa, un tânăr din Botoşani, a avut ambele picioare fracturate în urma bătăii încasate.

Potrivit Monitorul de Suceava, tânărul din Dumbrăveni, Dorin Ştirbu, a fost condamnat definitiv de la data de 1 martie, însă nu a fost găsit la domiciliu, fiind fugit. În aceste condiţii, acesta a fost dat în urmărire generală.

Agresiunea s-a petrecut în luna aprilie 2013, într-un bar din Botoşani. Din cercetările de la acea vreme a rezultat că totul a plecat de la o fată, fosta prietenă a tânărului care avea să încaseze o bătaie cruntă. Tânărul bătut, din comuna botoşăneană Vlădeni, a fost luat la bătaie în bar, de trei tineri. Bătaia a fost una soră cu moartea, tânărul ajungând la spital cu ambele picioare şi  umărul drept fracturat. Tânărul a avut nevoie ulterior de zeci de zile de îngrijiri medicale, având ambele picioare în ghips. După agresiune, cei trei s-au urcat într-un autoturism Opel cu numere de Suceava şi au fugit de la faţa locului.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, Dorin Ştirbu a fost identificat ca principalul agresor, fiind trimis în judecată pentru infracţiunea de loviri sau alte violenţe. Prima instanţă care l-a condamnat pe tânăr a fost Judecătoria Botoşani: doi ani de închisoare cu executare şi obligaţia de a achita victimei daune materiale de 647 de lei şi daune morale de 10.000 de lei. Sentinţa a fost menţinută şi de Curtea de Apel Suceava, care a dat verdictul final pe 1 martie a.c., incheie sursa citata.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Avertismentul drumarilor pentru șoferi, la începutul unui weekend în care se anunță viscol și temperaturi de -18 grade, în Moldova!

Vineri, 23 Februarie 2018
277

Meteorologii anunta pentru acest weekend o racire accentuata a vremii, cu temperaturi ce pot ajunge si la -18 grade. De asemenea, se anunta ninsori pe spatii extinse, cu vant puternic, ce va spulbera ...

Garda Forestieră şi-a dotat maşinile de intervenţie cu camere video, hoții de lemne nu mai au scăpare. Cel puțin teoretic!

Vineri, 23 Februarie 2018
123

În lupta cu hoţii de lemne care defrişează pădurile, Garda Forestieră Suceava şi-a dotat maşinile de intervenţie cu camere video. Asta pentru a putea proba mult mai uşor infracţiunile,...

Lider sindical din Poliţie, confirmă ce bănuiau toţi şoferii: Poliţiştii au o normă de amenzi pe care trebuie să o îndeplinească

Vineri, 23 Februarie 2018
587

Poliţiştii au o normă de amenzi pe care trebuie să o îndeplinească pentru ca şefii lor să se poată lăuda cu rezultatele la bilanţ şi chiar s-a ajuns la o competiţie între aceştia, decla...