Trimis în judecată pentru tentativă de omor, după ce și-a bătut fratele cu furca!

Victima a suferit leziuni traumatice, pentru vindecarea cărora a fost nevoie de 25-30 zile de îngrijiri medicale, şi care i-au pus în primejdie viaţa.

Trimis în judecată pentru tentativă de omor, după ce și-a bătut fratele cu furca!

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a lui C.I., din comuna Ungureni, județul Botoşani, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie sub forma tentativei de omor.

Magistrații au reținut că, în ziua de 8 septembrie 2015, în timp ce se aflau pe drumul public din satul Vicoveni, inculpatul a lovit şi a înţepat cu o furcă persoana vătămată C.M., fratele său, cauzându-i leziuni traumatice, pentru vindecarea cărora a fost nevoie de 25-30 zile de îngrijiri medicale, şi care i-au pus în primejdie viaţa.

"Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie", transmit reprezentanții Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani. 

Bătaie între frați, de la o moștenire!

O petrecere de Sfânta Maria s-a încheiat dureros pentru un bărbat. Marcel C., împreună cu fratele său de 50 de ani și o soră, au mers în ziua de 8 septembrie 2015 la o proprietate pe care au moștenit-o în satul Vicoveni, comuna Ungureni, pentru a petrece. La un moment dat, după ce au consumat mai multe pahare cu alcool, frații și-au adus aminte că nu au împărțit moștenirea și s-au luat la bătaie. Un nepot al acestora a sunat la 112, la fața locului ajungând un echipaj de Poliție. După ce oamenii legii au calmat spritele, cei implicați în scandal au spus că nu vor să depună plângere.

La câteva ore după incident, Marcel C., împreună cu soția, au plecat spre casă, dar în cale le-a ieșit fratele bărbatului, Ioan C. Înarmat cu o furcă și o bâtă, acesta a început să îl lovească pe Marcel C., cei doi frați fiind despărțiți de localnici. Cel agresat a sunat la 112 și a plecat spre casă. În scurt timp, la locuința acestuia au ajuns și polițiștii și întrucât bărbatul prezenta răni destul de serioase la nivelul toracelui a fost solicitată și o Ambulanță, bărbatul fiind transportat la Spitalul Județean pentru îngrijiri. La spital a ajuns și fratele său, dar la Psihiatrie, întrucât acesta a avut un comportament agresiv și în fața polițiștilor. Din cauza stării grave în care se afla, barbatul bătut a fost transferat la Iaşi.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

70% dintre români îi consideră vinovați pe polițiști pentru cazul de la Caracal!

astăzi, 11:14
52

91% dintre români au urmărit cu atenție cazul Caracal, iar 90% consideră că autoritățile au procedat greșit, conform unui sondaj CURS care a măsurat impactul asupra opiniei publice.R...

Liderul USR, Dan Barna, la Botoșani: PSD începe din nou lupta cu justiția!

astăzi, 10:29
58

Prezent ieri și astăzi la Botoșani, liderul USR, Dan Barna, a declarat că PSD a relansat lupta cu justiția, folosind pârghiile pe care le are la dispoziție.„Nominalizarea doamnei...

Ieri, un șarpe uriaș "zâmbea" printre roșii pe rafturile din Kaufland!

astăzi, 09:37
6609

Vineri după masă, la un raion din magazinul Kaufland din Sfântu Gheorghe clienţii au avut surpriza să găsească printre cutiile cu roşii cherry… un şarpe uriaș!Poza a fost tri...