Trimis în judecată pentru tentativă de omor calificat: A atacat victima cu o mașină de tocat carne!

La un pas de a lua o viață! Ghinionul victimei a fost că l-a surprins pe hoț în timp ce acesta îi scotocea prin casă. Agresorul, care apucase să fure suma de 80 de lei, nu a ezitat să își atace victima, lovind-o în zona capului cu o maşină de tocat carne.

Trimis în judecată pentru tentativă de omor calificat: A atacat victima cu o mașină de tocat carne!

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a inculpatului I.F.C., din comuna Stăuceni, județul Botoşani, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie calificată şi tentativă de omor calificat.

S-a reţinut că, în ziua de 20 august 2018, în jurul amiezii, inculpatul s-a deplasat la locuinţa persoanei vătămate C.P. pentru a cumpăra băuturi alcoolice, dar, profitând de faptul că aceasta intrase într-o anexă, a pătruns în locuinţă şi a sustras suma de 80 de lei, după care, fiind surprins de persoana vătămată, a refuzat să iasă şi a lovit-o pe aceasta, în zona capului, cu o maşină de tocat carne metalică, cauzându-i leziuni pentru vindecarea cărora a necesitat 24-25 zile de îngrijiri medicale.

"Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie", au precizat reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Triplă aniversare la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani în cursul săptămânii viitoare! (foto)

astăzi, 12:13
1

În fiecare an, data de 23 aprilie este o zi specială pentru Municipiul Botoșani. Patronul spiritual al orașului, Sfântul Gheorghe - Purtătorul de biruință este sărbătorit în ...

Sucevean sancționat la Botoșani cu 2.000 de lei și material lemnos confiscat!

astăzi, 11:08
16

În cursul zilei de joi,18 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au  oprit pentru control, pe drumul public din comuna Tudora, o autout...

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
32

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...