Tineri trimişi în judecată după ce au fost prinşi cu droguri!

Patru tineri vor ajunge în faţa judecătorilor de la Tribunalul Botoşani ca să dea socoteală pentru ceea ce ei consideră "distracţie", iar anchetatorii- încălcare a legii.

Tineri trimişi în judecată după ce au fost prinşi cu droguri!

Dornici de senzaţii tari, patru tineri botoşăneni vor avea parte de adrenalină atunci când vor da cu ochii de judecătorii care le vor hotărî soarta. Şi asta după ce au fost trimişi în judecată pentru consum ilicit de droguri. Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism au trimis în judecată patru tineri botoşăneni, în două dosare separate, după ce au fost prinşi cu droguri.

Într-un dosar este vorba de trei tineri, Ciprian B., Claudiu A. şi Andrei A., care au pus bani la grămadă să-şi cumpere substanţe cu efect psihotrop, mai exact canabis. N-au apucat să se "distreze" prea mult că au fost prinşi de jandarmi, audiaţi şi apoi daţi pe mâna anchetatorilor. Ancheta a durat cam un an, până când dosarul a fost trimis la instanţă. Cam la fel a păţit-o şi Eduard B.- prins de jandarmi în septembrie anul acesta în timp ce fuma canabis, ascuns pe o străduţă paralelă cu Calea Naţională. A fost audiat şi pus în braţele procurorilor DIICOT, iar acum a fost trimis în judecată.

Urmează ca judecătorii să decidă ce măsuri vor fi instituite în privinţa celor patru.

 

Spune-ne opinia ta