Tinere din Botoșani exploatate sexual! Traficanții ajung în fața judecătorilor!

Dosarul în care patru botoşăneni au fost trimși în judecată pentru că au exploatat sexual mai multe tinere sărace din judeţ a trecut de camera preliminară a Tribunalului Botoşani.

Tinere din Botoșani exploatate sexual! Traficanții ajung în fața judecătorilor!

   FOTO: Ştiri.Botoşani.Ro

Deşi trei dintre suspecţi au invocat diverse excepţii referitoare la rechizitoriul prin care au fost trimişi în judecată, instanţa a respins solicitările acestora, astfel că cercetarea judecătorească poate începe.

La mijlocul lunii februarie, cei patru, A.A.A., L.O., A.V.V. şi L.A. au fost trimişi în judecată de procurorii Biroului Teritorial Botoşani al DIICOT pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi trafic de minori, fapte comise în prioada 2009- 2011. La acel moment, suspecţii aveau vârste de 20, 21, 28 şi 31 de ani.

Ei depistau fete provenite din familii sărace, slab instruite, pe care le ameţeau cu poveşti despre o viaţă frumoasă, cu bani şi fără mari bătăi de cap. Au profitat de starea lor psihică, de nevoile şi de naivitatea lor, câştigând însă sume frumoase din "prestaţiile lor sexuale".

Şapte victime le-au picat în plasă, fiind exploatate sexual pe plan local, cinci din ele, şi două în străinătate- Germania şi Marea Britanie, în apartamente închiriate de cei patru, în care aceştia şi locuiau temporar.

Traficanţii au câştigat din exploatarea lor în jur de 15.000 de euro şi 12.000 de lei, spuneau anchetatorii DIICOT.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Madalina Ursuleanu

Responsabile de vot la alegeri, trimise în judecată pentru falsificare de rezultate!

astăzi, 07:04
1071

S-a întâmplat în urmă cu un an, odată cu alegerile locale. Potrivit anchetatorilor, după închiderea urnelor, când s-a ajuns la întocmirea documentelor, vicepreş...

Ancheta în cazul bebeluşului mort în Maternitate: control de specialitate cu rezultate nefavorabile!

Miercuri, 21 Iunie 2017
6037

În septembrie anul trecut, o familie din Botoşani îşi pierdea bebeluşul născut cu 30 de ore înainte, după o sarcină monitorizată şi îngrijită aşa cum trebuie.Comisia din cadrul Spita...

Comune fără medic de familie! "Avem cabinet pregătit, gata să-l dăm în primire"

Miercuri, 21 Iunie 2017
1206

Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate a făcută publică lista comunelor în care ar fi nevoie de medic de familie.Pe lângă Manoleasa, acolo unde medicul de familie a înc...