Suspectul în cazul crimei de la Coţuşca a fost trimis în judecată pentru omor calificat!
BOTOSANI

La nici două luni de la crima care îngrozea judeţul, suspectul într-un caz de omor calificat a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Suspectul în cazul crimei de la Coţuşca a fost trimis în judecată pentru omor calificat!

Un individ deosebit de periculos, chiar la cei 24 de ani, Mădălin- Miki L. a fost trimis în judecată pentru omor calificat, după o crimă pe care a comis-o chiar în satul natal.

Ieşit din puşcărie de puţin timp, unde ispăşise o pedeapsă privativă de libertate pentru un viol, individul a ochit o bătrână despre care credea că are bani. Pe 16 iulie, chiar în ziua în care îşi sărbătorea ziua de naştere, Mădălin- Miki L. s-a deplasat la locuinţa victimei în vârstă de 71 ani, din Coţuşca, localitatea sa natală, de altfel, şi a înjunghiat-o pe aceasta cu un cuţit în zona abdominală.

Femeia a reuşit să se târască în curte şi să-şi alarmeze vecinii. Aceştia au sunat la 112, iar bătrâna a ajuns în Urgenţe. Din cauza sângerării masive şi a rănilor, medicii nu au putut să o salveze. Găsit la scurt timp ascuns în casa primei sale victime, pe care a violat-o în urmă cu câţiva ani, individul a fost reţinut şi arestat preventiv. Atunci a mărturisit că a comis o altă crimă şi o tentativă de crimă la Alba Iulia, cu doar câteva ore înainte de a ajunge în satul natal.

Atunci, Mădălin Miki L. a pătruns în casa unei bătrâne de 80 de ani, care locuia împreună cu fiul ei, locuință situată în municipiul Alba Iulia. I-a lovit pe cei doi cu o piatră de decor de grădină și cu picioarele, în zona capului și a pieptului, până când a văzut că nu mai mişcă. A crezut că i-a ucis pe amândoi şi a furat din casă 4.300 lei, precum și obiecte de îmbrăcăminte și încălțăminte. Bătrâna a murit în urma loviturilor, însă fiul ei a supravieţuit şi a depus mărturie în anchetă.

Urmează ca Tribunalul Botoşani să stabilească primul termen de judecată.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Audi în valoare de peste 73.000 lei furat din Italia, oprit la Stânca!

astăzi, 12:25
32

În data de 28 martie 2023, în jurul orei 05.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare...

Singurul candidat înscris pentru postul de manager al Spitalului „Mavromati” a fost respins!

astăzi, 12:11
222

Pentru postul de manager al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani o singură persoană și-a depus dosarul de înscriere în concurs.În urma verificării dosar...

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
165

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...