Suspectul în cazul crimei de la Coţuşca a fost trimis în judecată pentru omor calificat!
BOTOSANI

La nici două luni de la crima care îngrozea judeţul, suspectul într-un caz de omor calificat a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Suspectul în cazul crimei de la Coţuşca a fost trimis în judecată pentru omor calificat!

Un individ deosebit de periculos, chiar la cei 24 de ani, Mădălin- Miki L. a fost trimis în judecată pentru omor calificat, după o crimă pe care a comis-o chiar în satul natal.

Ieşit din puşcărie de puţin timp, unde ispăşise o pedeapsă privativă de libertate pentru un viol, individul a ochit o bătrână despre care credea că are bani. Pe 16 iulie, chiar în ziua în care îşi sărbătorea ziua de naştere, Mădălin- Miki L. s-a deplasat la locuinţa victimei în vârstă de 71 ani, din Coţuşca, localitatea sa natală, de altfel, şi a înjunghiat-o pe aceasta cu un cuţit în zona abdominală.

Femeia a reuşit să se târască în curte şi să-şi alarmeze vecinii. Aceştia au sunat la 112, iar bătrâna a ajuns în Urgenţe. Din cauza sângerării masive şi a rănilor, medicii nu au putut să o salveze. Găsit la scurt timp ascuns în casa primei sale victime, pe care a violat-o în urmă cu câţiva ani, individul a fost reţinut şi arestat preventiv. Atunci a mărturisit că a comis o altă crimă şi o tentativă de crimă la Alba Iulia, cu doar câteva ore înainte de a ajunge în satul natal.

Atunci, Mădălin Miki L. a pătruns în casa unei bătrâne de 80 de ani, care locuia împreună cu fiul ei, locuință situată în municipiul Alba Iulia. I-a lovit pe cei doi cu o piatră de decor de grădină și cu picioarele, în zona capului și a pieptului, până când a văzut că nu mai mişcă. A crezut că i-a ucis pe amândoi şi a furat din casă 4.300 lei, precum și obiecte de îmbrăcăminte și încălțăminte. Bătrâna a murit în urma loviturilor, însă fiul ei a supravieţuit şi a depus mărturie în anchetă.

Urmează ca Tribunalul Botoşani să stabilească primul termen de judecată.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bilete mai scumpe la transportul în comun în municipiul Botoşani

Sâmbătă, 21 Iulie 2018
1487

În şedinţa ordinară de joi, consilierii municipali vor dezbate şi aproba două proiecte de hotărâre ce vizează majorare tarifelor de transport cu maxi- taxi şi cu tramvaiul.Eltr...

Accident la Baisa! Un conducător auto a ajuns în spital, rănit grav FOTO

Sâmbătă, 21 Iulie 2018
1638

Primele informaţii arată că în accident au fost implicate un autoturism Audi, înmatriculat în Franţa, şi un microbuz înmatriculat în Botoşani. Un pasager din Audi a...

Recompense financiare pentru elevii de 10

Sâmbătă, 21 Iulie 2018
530

Este vorba de olimpicul Ştefan Bălăucă, absolvent al Colegiului Naţional "Mihai Eminescu", care şi-a echivalat probele la Bacalaureatul Olimpicilor cu medaliile obţinute la Olimpiadele interna...