Suspectul crimei din Centrul Vechi rămâne în arest preventiv. Urmează trimiterea în judecată

La o zi după ce cazul său a fost dezbătut în cadrul şedinţei Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică, autorul crimei din Centrul Vechi a apărut din nou în faţa judecătorilor de la Tribunalul Botoşani.

Suspectul crimei din Centrul Vechi rămâne în arest preventiv. Urmează trimiterea în judecată

Cum mandatul de arestare emis pe 24 august pe numele lui Vasile G. se apropia de expirare, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani au solicitat instanţei ca măsura preventivă să fie prelungită cu încă o lună, astfel încât să aibă timp să finalizeze cercetările şi să-l trimită în judecată pe bărbat.

Instanţa a aprobat solicitarea procurorilor, astfel că Vasile G. va rămâne după gratii până pe 22 octombrie. Decizia judecătorului de drepturi şi libertăţi nu este definitivă, ea putând fi contestată la instanţa superioară.

Vasile G. este cercetat pentru tâlhărie calificată, omor, părăsirea locului accidentului tară încuviinţarea organelor de poliţie şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Pe 23 august, în zori, între Vasile G. şi Iulian B., ambii aflaţi la un priveghi, a izbucnit un conflict, cauzat, se pare, de faptul că Vasile G. l-ar fi agresat pe fratele mai mic. Iulian B. a ieşit către parcarea din Centrul Vechi însoţit de doi amici, dar a fost văzut de Vasile G., care ar fi oprit o maşină, un VW Polo, condusă de un tânăr, pe care l-ar fi lovit şi l-ar fi scos din autoturism. A urcat la volanul maşinii, a accelerat şi l-a izbit în plin pe Iulian B, ucigându-l.

A fost văzut de poliţişti şi de jandarmi şi a încercat să fugă către strada Independenţei, dar maşina s-a izbit într-o bordură, fiind ulterior blocat şi prins de poliţişti. Victima a fost transportată la Unitatea de Primire a Urgenţelor pentru ca medicii să încerce să-i salveze viaţa, însă leziunile suferite au fost mortale.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mark Twain – "Autobiografie"

Marţi, 14 August 2018
328

În ceea ce priveşte autobiografiile, sunt de acord cu Mark Twain: "Autobiografia convenţională a fost, în toate timpurile, o fereastră deschisă. Autorul şade acolo şi-i priveş...

Loc de dat cu... EPIGRAMA! (I)

Duminică, 12 August 2018
846

Dacă ar trăi Păstorel, ar fi singurul care ne-ar atrage atenţia că epigrama trebuie să existe şi, probabil, ne-ar face şi "lista de bucate" ce ar aduce un plus de "calciu&q...

Transferat în stare gravă la Iași, după un accident în plină noapte!

Duminică, 12 August 2018
2070

Un tânăr în vârstă de 26 de ani a fost grav rănit în urma unui accident petrecut la Ungureni. Medicii de la Botoșani au decis ulterior ca victima să fie transferată la Iași, într-o clinic...