Suspecţii crimei de la Brehuieşti, din nou în faţa instanţei

Judecata dosarului referitor la moartea unui bătrân din Brehuieşti, tâlhărit şi ucis în bătaie, începe la Tribunalul Botoşani, după ce a trecut de procedura camerei preliminare. Suspecţii rămân după gratii, în arest preventiv.

Suspecţii crimei de la Brehuieşti, din nou în faţa instanţei

   FOTO: Ştiri.Botoşani.Ro

În noiembrie anul trecut, oamenii din Brehuieşti erau şocaţi să afle că un vecin de-al lor fusese în aşa hal bătut încât a murit neştiut de nimeni.

Doi tineri şi un minor credeau că bătrânul are bani în casă şi au dat buzna peste el pentru a-l tâlhări. Nu şi-au sincronizat însă lovitura cu data la care bătrânul primea pensia, aşa că l-au bătut până când au reuşit să afle că avea vreo 80 de lei ascunşi într-un portofel. Au făcut ravagii în casa în care locuia bătrânul şi au luat cu ei tot ce li s-a părut mai de preţ- pachete cu carne puse în frigider şi un curcan viu. Aşa încărcaţi, au pornit pe drum, din Brehuieşti până acasă, în Vlădeni, fără ca nimeni să-i vadă şi să anunţe autorităţile.

După ce au fost prinşi, cei trei şi-au recunoscut fapta şi au fost trimişi în judecată. Joi, însă, judecătorul de cameră preliminară a constatat legalitatea sesizării instanţei, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală, dispunând începerea judecăţii cauzei. De asemenea, tot joi, judecătorul a dispus prelungirea măsurii arestului preventiv în cazul lui Ionel Badalache şi a lui Marius Şuhanea pentru încă 30 de zile.

Despre acest subiect, Ştiri.Botoşani.Ro a scris pe larg aici:

Amprentele care spun adevărul! Autorii unei tâlhării urmate de moartea unui bătrân din Vlădeni, daţi de gol de amprentele lăsate pe o uşă

 

Spune-ne opinia ta