Suspecţi în uciderea unui bătrân pentru banii de pensie, trimişi în judecată!
BOTOSANI

Tâlharii care au ucis un bătrân din Brehuieşti, comuna Vlădeni, au fost trimiși în judecată sub acuzaţia de tâlhărie urmată de moartea victimei. Doi dintre aceștia se află în arest preventiv.

Suspecţi în uciderea unui bătrân pentru banii de pensie, trimişi în judecată!

 Parchete Botoşani  Ştiri.Botoşani.Ro

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpaţilor Badalache Ionel, în vârstă de 25 de ani, Şuhanea Marius-Andrei, în vârstă de 26 de ani, iar în stare de libertate a lui Coneagă Vasile-Daniel, în vârstă de 15 ani, cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de „tâlhărie urmată de moartea victimei”.

S-a reţinut că, în perioada 20-22 noiembrie 2016, inculpaţii au pătruns fără drept în curtea şi locuinţa numitului Aniţei Alexandru, în vârstă de 76 de ani, din satul Brehuieşti, com. Vlădeni, jud. Botoşani, căruia i-au aplicat multiple lovituri cu mijloace şi obiecte contondente, cu scopul de a-l deposeda de bunuri şi bani, cauzându-i leziuni traumatice care au condus la deces şi care, în aceste împrejurări, au sustras din locuinţă mai multe pachete cu carne, un curcan viu şi câteva pachete cu ţigări.

"Această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie", arată procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Vom reveni cu amănunte.

Despre acest caz, Ştiri.Botoşani.Ro a mai scris şi aici:

Bătrân din Brehuieşti ucis pentru banii de pensie!

 

Spune-ne opinia ta