Şi-a ucis soţia în bătaie şi a fost condamnat de judecătorii Tribunalului Botoşani

Un bărbat a fost condamnat la închisoare cu executare după ce şi-a bătut soţia până ce femeia a rămas fără suflare. Crima a avut loc în vara anului trecut. 

Şi-a ucis soţia în bătaie şi a fost condamnat de judecătorii Tribunalului Botoşani

Mihai Ştefan C. a primit o pedeapsă de şapte ani de închisoare fiind acuzat de lovituri cauzatoare de moarte. Bărbatul, de 38 de ani, locuia împreună cu soţia sa, de 54 de ani, în comuna Româneşti.

El lucra la o stână, însă era extrem de gelos şi într-o zi liberă s-a dus acasă şi nu a găsit partenera în locuinţă, fapt ce i-a ridicat suspiciuni. Fiind sub influenţa băuturilor alcoolice şi cum auzise că ea ar fi umblat şi cu alţi bărbaţi din sat, a turbat de furie. 

Abia seara s-a întâlnit cu femeia şi, pe drumul spre casă, a început să o lovească. La un moment dat, loviturile s-au înteţit iar femeia a căzut în drum. Când şi-a dat seama că femeia nu mai suflă, a strigat la vecini să sune la 112, însă aceştia nu au reacţionat. Într-un final unul a făcut apelul la serviciile de urgenţă, dar la sosirea echipajului medical, femeia era decedată deja.

"Dispune prelevarea de probe biologice de la inculpat, în vederea introducerii profilului genetic al acestuia în Sistemul Naţional de Date Genetice Judiciare. Obligă inculpatul să plătească statului suma de 2000 lei, din care suma de 1317,23 lei reprezintă costul lucrării medico-legale, cu titlu de cheltuieli judiciare", se arată în decizia instanţei. 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
53

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...

O nouă serie de voluntari pregătită să participe la misiuni, alături de pompierii botoșăneni! (foto)

astăzi, 17:21
74

32 de botoșăneni, cu vârste cuprinse între 16 – 52 de ani, sunt pregătiți să participe la misiuni, alături de pompieri. Aceștia au finalizat primele două etape din cadrul pro...

Un polițist din Botoșani a cheltuit banii furați de la un bătrân, pe care tâlharii îi restituiseră!

astăzi, 15:34
372

Curtea de Apel Suceava l-a condamnat definitiv pe Ionuț-Cezar S., agent de poliție judiciară la Secția de Poliție Rurală nr. 1 din Botoșani, la doi ani de închisoare cu suspendarea execut...