Și-a bătut iubita până a lăsat-o fără suflare! Procurorii l-au trimis în judecată

Botoșăneanul care în luna august și-a bătut concubina până a omorât-o a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani.

Și-a bătut iubita până a lăsat-o fără suflare! Procurorii l-au trimis în judecată

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a inculpatului Mihai-Ștefan Crîșmaru, în vârstă de 38 de ani, din com. Româneşti, jud. Botoşani, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau vătămari cauzatoare de moarte.

Potrivit procurorilor, s-a reţinut că, în după-amiaza zilei de 22.08.2017, în timp ce se afla în curtea locuinţei comune din com. Româneşti, jud. Botoşani, a aplicat victimei Maţcu Adriana, concubina sa, multiple lovituri cu pumnii şi picioarele, cauzându-i leziuni traumatice care au condus la deces.

Mutaţi de câţiva ani în comună, cei doi erau cunoscuţi drept consumatori de băuturi alcoolice, în ultimul timp chiar spirt.

În ziua de 22 august, când a ajuns acasă și a văzut că femeia cu care trăiește nu e de găsit, a plecat să o caute, dar s-a oprit într-un bar unde a băut. Pe drumul spre casă, însă, pe seară, individul s-a întâlnit cu iubita pe uliţă, astfel că a luat-o la bătaie, convins că bârfele cum că ar umbla și cu alți bărbați sunt adevărate.

Când şi-a dat seama că starea femeii este gravă a apelat la vecini să sune la 112. Era însă prea târziu pentru femeia de 54 de ani, decesul survenind, aşa cum a confirmat şi necropsia, pe fondul leziunilor şi al unei hemoragii interne.

Iniţial, individul nu şi-a recunoscut vina, dar pus în faţa probelor nu a mai avut de ales. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Trei persoane căzute în beci, salvate de oamenii din sat!

astăzi, 16:13
681

La un pas de tragedie! Găsiți inconștienți într-un beci în care fierbea vinul, după ce au fost intoxicați cu monoxid de carbon, informează ISU Botoșani. S-a &ici...

Valeriu Iftime: "Campionatul e strâns. Nu am nicio frică de următorul meci"

astăzi, 15:01
236

Patronul clubului FC Botoșani susține că nu este nicio problemă la nivelul vestiarului, că relația dintre antrenor și jucători este foarte bună și că nu ia nicio măsură chiar dacă va con...

Ţigări confiscate de jandarmii botoșăneni în zona Pieţei Mari!

astăzi, 14:42
161

În douăsprezece cazuri, lucrătorii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infrac...