Și-a bătut iubita până a lăsat-o fără suflare! Procurorii l-au trimis în judecată

Botoșăneanul care în luna august și-a bătut concubina până a omorât-o a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani.

Și-a bătut iubita până a lăsat-o fără suflare! Procurorii l-au trimis în judecată

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a inculpatului Mihai-Ștefan Crîșmaru, în vârstă de 38 de ani, din com. Româneşti, jud. Botoşani, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau vătămari cauzatoare de moarte.

Potrivit procurorilor, s-a reţinut că, în după-amiaza zilei de 22.08.2017, în timp ce se afla în curtea locuinţei comune din com. Româneşti, jud. Botoşani, a aplicat victimei Maţcu Adriana, concubina sa, multiple lovituri cu pumnii şi picioarele, cauzându-i leziuni traumatice care au condus la deces.

Mutaţi de câţiva ani în comună, cei doi erau cunoscuţi drept consumatori de băuturi alcoolice, în ultimul timp chiar spirt.

În ziua de 22 august, când a ajuns acasă și a văzut că femeia cu care trăiește nu e de găsit, a plecat să o caute, dar s-a oprit într-un bar unde a băut. Pe drumul spre casă, însă, pe seară, individul s-a întâlnit cu iubita pe uliţă, astfel că a luat-o la bătaie, convins că bârfele cum că ar umbla și cu alți bărbați sunt adevărate.

Când şi-a dat seama că starea femeii este gravă a apelat la vecini să sune la 112. Era însă prea târziu pentru femeia de 54 de ani, decesul survenind, aşa cum a confirmat şi necropsia, pe fondul leziunilor şi al unei hemoragii interne.

Iniţial, individul nu şi-a recunoscut vina, dar pus în faţa probelor nu a mai avut de ales. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Județul Botoșani, sub Cod portocaliu de GER!

astăzi, 23:09
2773

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, sâmbătă, o atenţionare cod portocaliu de ger, care vizează Moldova, estul Transilvaniei, Oltenia, Muntenia şi Dobrogea şi care intr...

Şi atunci a luat decizia de a numi "acasă" un metru în jurul corpului lui..

astăzi, 21:47
131

Când era tânăr, într-o vreme, era atât de sărac încât n-avea decât cărţile din raniţă şi hainele de pe el. Nu-l deranjau aceste lucruri, ori mai bine z...

Nikos Kazantzakis - FRATRICIZII

astăzi, 21:36
152

Romanul lui Kazantzakis îmi pare o imagine în oglindă a Evangheliei, deformată de apele tulburi ale realităţii apropiate, concrete, umane şi de imposibilitatea Omului de a conştienti...