Și-a bătut iubita până a lăsat-o fără suflare! Procurorii l-au trimis în judecată

Botoșăneanul care în luna august și-a bătut concubina până a omorât-o a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani.

Și-a bătut iubita până a lăsat-o fără suflare! Procurorii l-au trimis în judecată

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a inculpatului Mihai-Ștefan Crîșmaru, în vârstă de 38 de ani, din com. Româneşti, jud. Botoşani, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau vătămari cauzatoare de moarte.

Potrivit procurorilor, s-a reţinut că, în după-amiaza zilei de 22.08.2017, în timp ce se afla în curtea locuinţei comune din com. Româneşti, jud. Botoşani, a aplicat victimei Maţcu Adriana, concubina sa, multiple lovituri cu pumnii şi picioarele, cauzându-i leziuni traumatice care au condus la deces.

Mutaţi de câţiva ani în comună, cei doi erau cunoscuţi drept consumatori de băuturi alcoolice, în ultimul timp chiar spirt.

În ziua de 22 august, când a ajuns acasă și a văzut că femeia cu care trăiește nu e de găsit, a plecat să o caute, dar s-a oprit într-un bar unde a băut. Pe drumul spre casă, însă, pe seară, individul s-a întâlnit cu iubita pe uliţă, astfel că a luat-o la bătaie, convins că bârfele cum că ar umbla și cu alți bărbați sunt adevărate.

Când şi-a dat seama că starea femeii este gravă a apelat la vecini să sune la 112. Era însă prea târziu pentru femeia de 54 de ani, decesul survenind, aşa cum a confirmat şi necropsia, pe fondul leziunilor şi al unei hemoragii interne.

Iniţial, individul nu şi-a recunoscut vina, dar pus în faţa probelor nu a mai avut de ales. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Scandal într-o agenție loto din Botoșani, au fost chemați polițiștii locali!

astăzi, 14:32
44

În cursul zilei de 23 aprilie, în jurul orei 16.25, polițiștii locali care acționau în zona Centrului Istoric din municipiul Botoșani au fost sesizați de către reprezentantul u...

Carla`s Dreams și Ștefan Bănică printre artiștii care vor urca pe scenă de Zilele municipiului Botoșani! (foto)

astăzi, 14:16
40

Artiști cunoscuți și iubiți de publicul larg vor urca pe scenă de Zilele municipiului Botoșani. Printre cei care vor încânta publicul se numără Carla`s Dreams, Ștefan Bănică, An...

Alertă: O botoșăneancă a dispărut de acasă împreună cu copilul ei de 4 ani!

astăzi, 13:41
194

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 49 de ani, din comuna Hudești, care a părăsit domiciliul în data de 22 aprilie 2024, împreună cu fiul...