Sentință extrem de dură pentru o botoșăneancă din Italia, care a drogat și jefuit un octogenar!

Sentință extrem de dură pentru o botoșăneancă din Italia, care a drogat și jefuit un octogenar!

Pedeapsa, care este una extrem de severă, a fost cauzată și de gravitatea faptelor săvârșite de botoșăneanca de 35 de ani care l-a drogat pe bătrânul de 80 de ani pe care îl îngrijea, apoi i-a jefuit locuința, ulterior dovedindu-se că nu este la prima faptă de acest fel.

Bătrânul a ajuns apoi la spital, dus de către copiii lui care l-au găsit căzut pe jos cu o fractură de craniu și câteva contuzii.

Carabinierii din Crotona, Italia, au arestat pe 14 octombrie 2016 o badantă româncă acuzată de tâlhărie în formă agravantă. În vârstă de 35 de ani, Angela Alupoae a fost denunțată pe 13 octombrie 2016 de către un bărbat care s-a prezentat la sediul carabinierilor din Crotona unde a dezvăluit ororile făptuite de botoșăneancă.

Omul a dezvăluit faptul că femeia s-a oferit să-i îngrijească părinții, doi octogenari cu o sănătate precară, ale căror abilități fizice și motorii erau mult diminuate. Bătrânul care suferea de o afecțiune degenerativă a sistemului articular era complet imobilizat, iar soția lui se afla într-o stare permanentă de inconștiență.

Angela Alupoae n-a pierdut deloc timpul. A așteptat doar câteva ore pentru a rămâne singură cu bătrânii, după ce copiii celor doi au ieșit din casă. A acționat apoi nestingherită. A pus sedative puternice într-un iaurt pe care l-a oferit insistent bătrânului. Câteva minute mai târziu, pastilele și-au făcut efectul, iar octogenarul era prodund sedat. Românca a făcut apoi o adevărată razie în casa celor doi cu scopul de a strânge bani, bijuterii, chiar și parfumuri. Nu i-au scăpat nici verighetele pe care bătrânii și le-au făcut la aniversarea a 50 de ani de căsătorie.

Câteva ore mai târziu, când efectul sedativelor a dispărut, bătrânul s-a trezit cu dureri de cap și a descoperit că e plin de sânge, astfel că a fost transportat de către copiii săi la spitalul din Crotona. Medicii au constatat că pe lângă faptul că a fost drogat, octogenarul fusese şi bătut crunt de româncă. În urma denunțului, carabinierii au constatat că singurul punct de plecare pe care-l au în găsirea femeii era numărul de telefon pe care aceasta l-a dat bătrânilor. Spre surpriza tuturor, carabinierii au constatat că numărul aparținea unui alt vârstnic din Crotona.

Oamenii legii au apelat la o echipă informativă care a analizat o serie de date, astfel că în numai câteva ore badanta a fost identificată. S-a dovedit că la fel acționase și cu bătrânul căruia îi furase telefonul mobil, după ce i-a câștigat încrederea. Mai mult decât atât, acționase similar și în centrele de bătrâni din Mesoraca, San Nicola dell’Alto, dar și în centrul istoric din Crotona unde a reușit să intre în mai multe case sub pretextul că va îngriji bătrânii.

Între timp, plângerile împotriva ei au început să curgă, tot mai mulți oameni dezvăluind faptul că le-au fost furate bijuterii, diferite instrumente, bani, dar și aparatură electrocasnică. Oamenii legii au descoperit o parte din obiectele furate în casa în care locuia românca. SURSA Presa italiana a tratat pe larg subiectul!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...