Şeful IPJ Botoşani despăgubit după ce a fost victimă într-un accident rutier

Comisarul şef Viorel Şerbănoiu, şeful Inspectoratul Judeţean de Poliţie, a fost despăgubit în urma unui accident rutier în care a fost victimă. 

Şeful IPJ Botoşani despăgubit după ce a fost victimă într-un accident rutier

Şeful Poliţiei a primit 65.000 de lei de la o firmă de asigurări pentru daunele materiale şi morale suferite. Suma reiese din declaraţia de avere depusă de Viorel Şerbănoiu. 

Accidentul a avut loc pe 16 august 2016 la ieşirea din municipiul Botoşani spre Iaşi, în apropiere de cartierul Alfaland. Adjunctul IPJ Botoşani, Viorel Şerbănoiu, aflându-se la volanul unui autoturism VW Bora, se deplasa spre Iaşi.

La un moment dat un autoturism Mercedes - maşină mortuară, a pătruns pe contrasens, izbindu-se frontal în VW. În urma impactului, cms. şef Viorel Şerbănoiu a fost rănit, fiind preluat de echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă.

Medicii din Unitatea de Primire a Urgenţelor l-au diagnosticat pe adjunctul şefului Poliţiei cu politraumatism prin accident rutier, plagă scalpată în zona occipitală stângă şi traumatism abdominal. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Adolescent înecat în Iazul Polonic!

astăzi, 21:09
867

S-a întâmplat duminică după-amiază în Dorohoi, după ce un grup de prieteni s-au dus la scăldat în iazul din marginea municipiului. Tânărul de 17 ani ar fi intrat în apă dar la un moment d...

Jim Fergus - "O mie de femei albe"

astăzi, 20:25
105

Recenziile favorabile, ideea că povestea are la bază un moment mai puţin cunoscut şi mai puţin mediatizat din istoria Statelor Unite şi afirmaţia lui Gérard Depardieu, aflată pe coperta...

Avertizare meteo de furtună!

astăzi, 20:19
502

Astfel, până la ora 21:15, în comunele Vlădeni, Șendriceni, Vârfu Câmpului, Dersca, Mihăileni, Leorda, Cândești, Brăești, Văculești, Lozna precum şi în or...