Şeful IPJ Botoşani despăgubit după ce a fost victimă într-un accident rutier

Comisarul şef Viorel Şerbănoiu, şeful Inspectoratul Judeţean de Poliţie, a fost despăgubit în urma unui accident rutier în care a fost victimă. 

Şeful IPJ Botoşani despăgubit după ce a fost victimă într-un accident rutier

Şeful Poliţiei a primit 65.000 de lei de la o firmă de asigurări pentru daunele materiale şi morale suferite. Suma reiese din declaraţia de avere depusă de Viorel Şerbănoiu. 

Accidentul a avut loc pe 16 august 2016 la ieşirea din municipiul Botoşani spre Iaşi, în apropiere de cartierul Alfaland. Adjunctul IPJ Botoşani, Viorel Şerbănoiu, aflându-se la volanul unui autoturism VW Bora, se deplasa spre Iaşi.

La un moment dat un autoturism Mercedes - maşină mortuară, a pătruns pe contrasens, izbindu-se frontal în VW. În urma impactului, cms. şef Viorel Şerbănoiu a fost rănit, fiind preluat de echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă.

Medicii din Unitatea de Primire a Urgenţelor l-au diagnosticat pe adjunctul şefului Poliţiei cu politraumatism prin accident rutier, plagă scalpată în zona occipitală stângă şi traumatism abdominal. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Teodorovici insista sa faca reduceri de personal la stat: Concedierile se decid pana la finalul acestui an

astăzi, 13:43
125

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, sustine ca ar trebui facuta o analiza cu privire la schema de personal din ministere, deoarece exista institutii in care functiile de suport depasesc 30% si es...

Botoșani: 142 de absolvenți selectați de angajatori în urma Bursei locurilor de muncă, alți 19 tineri au fost angajați pe loc!

astăzi, 11:59
203

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoşani a organizat Bursa locurilor de munca pentru absolventi, una dintre cele mai importante acţiuni implementate  la nivel judeţean ...

Temperaturi cu minus, lapoviță și ninsori

astăzi, 11:21
603

Prognoza meteo anunţă temperaturi tot mai scăzute săptămâna viitoare. Putem spune că iarna îşi intră în drepturi. Joi, 25 octombrie, sunt anunţate primele ninsori în R...