Şeful IPJ Botoşani despăgubit după ce a fost victimă într-un accident rutier

Comisarul şef Viorel Şerbănoiu, şeful Inspectoratul Judeţean de Poliţie, a fost despăgubit în urma unui accident rutier în care a fost victimă. 

Şeful IPJ Botoşani despăgubit după ce a fost victimă într-un accident rutier

Şeful Poliţiei a primit 65.000 de lei de la o firmă de asigurări pentru daunele materiale şi morale suferite. Suma reiese din declaraţia de avere depusă de Viorel Şerbănoiu. 

Accidentul a avut loc pe 16 august 2016 la ieşirea din municipiul Botoşani spre Iaşi, în apropiere de cartierul Alfaland. Adjunctul IPJ Botoşani, Viorel Şerbănoiu, aflându-se la volanul unui autoturism VW Bora, se deplasa spre Iaşi.

La un moment dat un autoturism Mercedes - maşină mortuară, a pătruns pe contrasens, izbindu-se frontal în VW. În urma impactului, cms. şef Viorel Şerbănoiu a fost rănit, fiind preluat de echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă.

Medicii din Unitatea de Primire a Urgenţelor l-au diagnosticat pe adjunctul şefului Poliţiei cu politraumatism prin accident rutier, plagă scalpată în zona occipitală stângă şi traumatism abdominal. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

În "misiune", alături de pompierii botoșăneni: 800 de botoșăneni au intrat în caravana SMURD "Fii pregatit!" FOTO

astăzi, 19:33
52

Exista situatii limita in care cateva secunde pot schimba totul! Pentru astfel de momente, aproape 800 de botoșaneni au dorit să se pregătească si au participat, in perioada 21 - 23 aprilie, ...

Sportivi din Botoșani, medaliați la Campionatul Balkanic de Karate Unificat! FOTO

astăzi, 19:07
92

În perioada 20- 22 aprilie, s-a desfășurat la Târgoviste ediția I a Campionatului Balkanic de Karate Unificat, competiție organizată de Federația Română de Karate W....

Apel 112 în toiul nunții: O femeie care participa la o nuntă în Botoșani s-a prăbușit pe scări!

astăzi, 18:06
1187

Cadrele medicale de la Ambulanță au avut parte de o solicitare mai puțin obișnuită: apelul 112 a venit, duminică, de la o pensiune unde avea loc o nuntă.O femeie care participa la o nuntă...