Scandalagiu trimis la puşcărie, după ce s-a luat la bătaie cu şeful de post

A stârnit mare scandal în sat, s-a luat la bătaie cu poliţiştii şi a fost căutat cu mascaţii prin pădure. Acum, un tânăr din Mihălăşeni a fost condamnat de judecătorii botoşăneni, alături de bunicul său şi de un prieten.

Scandalagiu trimis la puşcărie, după ce s-a luat la bătaie cu şeful de post

Iulian Bogdan C., un tânăr de 23 de ani din Mihălăşeni, care în martie anul trecut a înjurat şi agresat mai muţi consăteni şi l-a lovit pe şeful de post, a fost condamnat de Judecătoria Botoşani la trei ani şi 10 zile de închisoare cu executare pentru ultraj şi distrugere. Adăugându-i-se şi o condamnare cu suspendare aplicată în trecut, tânărul s-a ales cu patru ani şi 10 zile de puşcărie în regim de detenţie.

Un amic al acestuia, participant activ la incident, a fost şi el condamnat la un an şi patru luni de închisoare. Cum şi el mai avea o condamnare mai veche, tot cu suspendare, pedeapsa a ajuns la trei ani şi patru luni de închisoare. Bunicul lui Iulian Bogdan C., Mihai R., s-a ales şi el cu o pedeapsă de 11 luni de închisoare cu suspendare. În plus, instanţa i-a obligat pe cei trei să le plătească poliţiştilor daune morale în valoare totală de 10.500 de lei. Sentinţa nu este însă definitivă.

Totul s-a întâmplat în seara de 5 martie anul trecut, când Iulian Bogdan C., aflat în stare de ebrietate, a început să îi înjure şi să îi ameninţe pe toţi cei care îi ieşeau în cale, inclusiv pe preotul din sat, lovindu-l pe un consătean cu o scândură. Martorii au sunat la 112, cei implicaţi fiind chemaţi la Poliţie.

După ce au părăsit sediul Poliţiei, tânărul s-a enervat că a fost reclamat şi l-a lovit pe consăteanul cu care tocmai avusese o altercaţie cu un par. Au fost chemaţi din nou poliţiştii în ajutor şi în timp ce oamenii legii încercau să îl potolească pe scandalagiu acesta i-a tras un pumn în faţă şefului de post de la Mihălăşeni. În tot acest timp, în scandal au intervenit bunicul şi un amic al tânărului, care i-au înjurat pe poliţişti. Agresorul de 23 de ani a reuşit să fugă fiind găsit după câteva ore într-o pădure de mascaţii de la Serviciul de Acţiuni Speciale.

Ştiri.Botoşani.Ro a scris despre incidentul de la Mihălăşeni aici: Tânăr căutat de mascaţi după ce a luat la bătaie mai mulţi consăteni şi un poliţist!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mama emigrantului român: "Am doi copii în străinătate. Cred că o să mor de tristețe și singurătate"

astăzi, 09:09
16

Iată că a trecut o săptămână de când am decis să punem punct acestui calvar prin străini și suntem cu gândul în sfârșit împăcat că nu trebuie să ne mai ...

Comunicat - Lucian Trufin: "În atenția fermierilor botoșăneni. Urmează ultimele sesiuni pentru accesarea fondurilor destinate tinerilor fermieri și dezvoltării fermelor mici!"

astăzi, 09:05
27

Vineri, 20 iulie 2018,pe site-ul Agenției pentru Finațarea Investiților Rurale au fost publicate variantele finale aleGhidurilor de finațare pentru submăsura 6.1 “Sprijin pentru instalarea ...

Mergi la mare în Bulgaria? Atenție la mafioţii care se folosesc de minore pentru a jefui turiştii!

astăzi, 08:35
215

Mai mulţi utilizatori ai platformei TripAdvisor au atras atenţia asupra faptului că pe plajele din Bulgaria, precum Bansko, Nisipurile de Aur sau Sunny Beach, mafioţii se folosesc de fete minore p...