Scandalagiu trimis la puşcărie, după ce s-a luat la bătaie cu şeful de post

A stârnit mare scandal în sat, s-a luat la bătaie cu poliţiştii şi a fost căutat cu mascaţii prin pădure. Acum, un tânăr din Mihălăşeni a fost condamnat de judecătorii botoşăneni, alături de bunicul său şi de un prieten.

Scandalagiu trimis la puşcărie, după ce s-a luat la bătaie cu şeful de post

Iulian Bogdan C., un tânăr de 23 de ani din Mihălăşeni, care în martie anul trecut a înjurat şi agresat mai muţi consăteni şi l-a lovit pe şeful de post, a fost condamnat de Judecătoria Botoşani la trei ani şi 10 zile de închisoare cu executare pentru ultraj şi distrugere. Adăugându-i-se şi o condamnare cu suspendare aplicată în trecut, tânărul s-a ales cu patru ani şi 10 zile de puşcărie în regim de detenţie.

Un amic al acestuia, participant activ la incident, a fost şi el condamnat la un an şi patru luni de închisoare. Cum şi el mai avea o condamnare mai veche, tot cu suspendare, pedeapsa a ajuns la trei ani şi patru luni de închisoare. Bunicul lui Iulian Bogdan C., Mihai R., s-a ales şi el cu o pedeapsă de 11 luni de închisoare cu suspendare. În plus, instanţa i-a obligat pe cei trei să le plătească poliţiştilor daune morale în valoare totală de 10.500 de lei. Sentinţa nu este însă definitivă.

Totul s-a întâmplat în seara de 5 martie anul trecut, când Iulian Bogdan C., aflat în stare de ebrietate, a început să îi înjure şi să îi ameninţe pe toţi cei care îi ieşeau în cale, inclusiv pe preotul din sat, lovindu-l pe un consătean cu o scândură. Martorii au sunat la 112, cei implicaţi fiind chemaţi la Poliţie.

După ce au părăsit sediul Poliţiei, tânărul s-a enervat că a fost reclamat şi l-a lovit pe consăteanul cu care tocmai avusese o altercaţie cu un par. Au fost chemaţi din nou poliţiştii în ajutor şi în timp ce oamenii legii încercau să îl potolească pe scandalagiu acesta i-a tras un pumn în faţă şefului de post de la Mihălăşeni. În tot acest timp, în scandal au intervenit bunicul şi un amic al tânărului, care i-au înjurat pe poliţişti. Agresorul de 23 de ani a reuşit să fugă fiind găsit după câteva ore într-o pădure de mascaţii de la Serviciul de Acţiuni Speciale.

Ştiri.Botoşani.Ro a scris despre incidentul de la Mihălăşeni aici: Tânăr căutat de mascaţi după ce a luat la bătaie mai mulţi consăteni şi un poliţist!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Parlamentar rus: Bombardierele Tupolev din Crimeea sunt o reacţie la sistemul balistic din România

astăzi, 20:32
48

Rusia a decis staţionarea bombardierelor atomice Tupolev Tu-22M3 în Crimeea ca reacţie la instalarea de către SUA a sistemului balistic în România, afirmă parlamentarul Viktor Bo...

Curtea de Conturi: Lipsuri de 11,5 milioane lei la ANAF, in 2017

astăzi, 19:38
206

Raportul Public pe anul 2017 intocmit de Curtea de Conturi dezvaluie lipsuri de 11,572 milioane de lei la Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF)."Inventarierea elementelor de natura...

S-a prăbușit la pământ, în timp ce mergea să își facă dosarul de șomaj!

astăzi, 18:48
1414

A vrut să își facă dosarul de șomaj, dar a murit câteva ore mai târziu! Bărbatul în vârstă de 50 de ani nu a dat niciun semn că s-ar fi simțit rău, oamenii afla...