Scandalagiu trimis la puşcărie, după ce s-a luat la bătaie cu şeful de post

A stârnit mare scandal în sat, s-a luat la bătaie cu poliţiştii şi a fost căutat cu mascaţii prin pădure. Acum, un tânăr din Mihălăşeni a fost condamnat de judecătorii botoşăneni, alături de bunicul său şi de un prieten.

Scandalagiu trimis la puşcărie, după ce s-a luat la bătaie cu şeful de post

Iulian Bogdan C., un tânăr de 23 de ani din Mihălăşeni, care în martie anul trecut a înjurat şi agresat mai muţi consăteni şi l-a lovit pe şeful de post, a fost condamnat de Judecătoria Botoşani la trei ani şi 10 zile de închisoare cu executare pentru ultraj şi distrugere. Adăugându-i-se şi o condamnare cu suspendare aplicată în trecut, tânărul s-a ales cu patru ani şi 10 zile de puşcărie în regim de detenţie.

Un amic al acestuia, participant activ la incident, a fost şi el condamnat la un an şi patru luni de închisoare. Cum şi el mai avea o condamnare mai veche, tot cu suspendare, pedeapsa a ajuns la trei ani şi patru luni de închisoare. Bunicul lui Iulian Bogdan C., Mihai R., s-a ales şi el cu o pedeapsă de 11 luni de închisoare cu suspendare. În plus, instanţa i-a obligat pe cei trei să le plătească poliţiştilor daune morale în valoare totală de 10.500 de lei. Sentinţa nu este însă definitivă.

Totul s-a întâmplat în seara de 5 martie anul trecut, când Iulian Bogdan C., aflat în stare de ebrietate, a început să îi înjure şi să îi ameninţe pe toţi cei care îi ieşeau în cale, inclusiv pe preotul din sat, lovindu-l pe un consătean cu o scândură. Martorii au sunat la 112, cei implicaţi fiind chemaţi la Poliţie.

După ce au părăsit sediul Poliţiei, tânărul s-a enervat că a fost reclamat şi l-a lovit pe consăteanul cu care tocmai avusese o altercaţie cu un par. Au fost chemaţi din nou poliţiştii în ajutor şi în timp ce oamenii legii încercau să îl potolească pe scandalagiu acesta i-a tras un pumn în faţă şefului de post de la Mihălăşeni. În tot acest timp, în scandal au intervenit bunicul şi un amic al tânărului, care i-au înjurat pe poliţişti. Agresorul de 23 de ani a reuşit să fugă fiind găsit după câteva ore într-o pădure de mascaţii de la Serviciul de Acţiuni Speciale.

Ştiri.Botoşani.Ro a scris despre incidentul de la Mihălăşeni aici: Tânăr căutat de mascaţi după ce a luat la bătaie mai mulţi consăteni şi un poliţist!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Temele pentru acasă între necesitate și obligație, ce ne sfătuiesc specialiștii în educație din Botoșani!

astăzi, 16:21
3

Țări ca Polonia și Finlanda au decis eliminarea temelor pentru acasă, considerând că beneficiul asupra copilului în ansamblu este nul.De fapt care e adevărul? Mai au nevoie copii...

Elena Damian a plecat de câteva zile de acasă, familia nu mai știe nimic de ea. Sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 15:33
125

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei, de 56 de ani din comuna Păltiniș care, la data de 17 aprilie a.c., a părăsit în mod voluntar domiciliul iar p...

Organele de ordine vor asigura paza la manifestările religioase cu ocazia sărbătoririi Sfântului Mare Mucenic Gheorghe! (Foto)

astăzi, 14:53
104

În zilele de 22 și 23 aprilie, jandarmii botoșăneni, împreună cu efective de poliție, poliție locală și pompieri, vor lua măsurile necesare pentru desfășurarea in siguranță a ...