Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, dus la audieri la DNA! FOTO
UPDATE!

Mai bine de trei ore au petrecut procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Serviciul Teritorial Suceava, în biroul prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, Raluca Stăncescu, unde au avut loc percheziţii.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, dus la audieri la DNA! FOTO

La percheziţiile de la Parchet a fost adusă şi Raluca Stăncescu, după ce anterior au avut loc percheziţii la locuinţa acesteia din municipiul Botoşani, de unde au fost ridicate mai multe documente.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani a urcat într-o maşină a DNA şi va fi dus la Suceava pentru audieri. La ieşirea din Parchet, Raluca Stăncescu, care ţinea o sticlă cu apă în mână, a spus că nu ştie despre ce este vorba.

Joi au avut loc percheziţii în mai multe birouri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, dar şi la locuinţele unor poliţişti.

Mai multe persoane vor fi duse la audieri la DNA Suceava.

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Suceava efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate infracțiunilor de corupție, de serviciu, contra libertății persoanei, contra înfăptuirii justiției, săvârșite în perioada 2015-2016.
Autovehiculele cu poliţiştii judiciari şi cu anchetatorii DNA care o aduceau la audieri pe Raluca Stăncescu au ajuns la Suceava, prim- procurorul fiind condus în interiorul sediului.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Autoturism cuprins de un incendiu pe o stradă din Dorohoi! FOTO

Miercuri, 22 Noiembrie 2017
821

Un autoturism parcat, miercuri seara, pe o stradă din municipiul Dorohoi a luat foc fiind nevoie de intervenția angajaților Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență.Mașina, un V...

O ocrotitoare și binefăcătoare a câinilor maidanezi, propusă pentru titlul de Cetățean de onoare al municipiului Botoșani

Miercuri, 22 Noiembrie 2017
2321

Pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local din data de 29 noiembrie va fi și un proiect de hotărâre privind acordarea titlului de Cetățean de onoare lui Heike Lindlohr, fondatoarea...

Marcela Motoc aduce "Fata din Curcubeu" la Botoșani!

Miercuri, 22 Noiembrie 2017
252

De pe scenele pariziene, pe scena Teatrului pentru Copii și Tineret Botoșani. Un text de Lia Bugnar și o actriță care a străbătut lumea pentru ca într-un târziu ea, lumea, să &icir...