Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, dus la audieri la DNA! FOTO
UPDATE!

Mai bine de trei ore au petrecut procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Serviciul Teritorial Suceava, în biroul prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, Raluca Stăncescu, unde au avut loc percheziţii.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, dus la audieri la DNA! FOTO

La percheziţiile de la Parchet a fost adusă şi Raluca Stăncescu, după ce anterior au avut loc percheziţii la locuinţa acesteia din municipiul Botoşani, de unde au fost ridicate mai multe documente.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani a urcat într-o maşină a DNA şi va fi dus la Suceava pentru audieri. La ieşirea din Parchet, Raluca Stăncescu, care ţinea o sticlă cu apă în mână, a spus că nu ştie despre ce este vorba.

Joi au avut loc percheziţii în mai multe birouri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, dar şi la locuinţele unor poliţişti.

Mai multe persoane vor fi duse la audieri la DNA Suceava.

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Suceava efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate infracțiunilor de corupție, de serviciu, contra libertății persoanei, contra înfăptuirii justiției, săvârșite în perioada 2015-2016.
Autovehiculele cu poliţiştii judiciari şi cu anchetatorii DNA care o aduceau la audieri pe Raluca Stăncescu au ajuns la Suceava, prim- procurorul fiind condus în interiorul sediului.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

IMAGINI EMOȚIONANTE! Pompierii si jandarmii botoşăneni alături de copiii cu sindrom Down, în "Ştafeta Prieteniei"!

astăzi, 21:09
147

Organizat de Asociaţia „Down Activ –Moldova” pentru a marca Ziua Mondială a Sindromului Down, care se sărbătorește în fiecare an pe 21 martie, concursul „Devoltare p...

Conferință și recital Marieta Baciu - "Martie – Caleidoscop Cultural Universal"

astăzi, 19:53
83

Muzica lui Johann Sebastian Bach este ca un univers infinit, perfect desenat, al cărui mister nu va fi niciodată pe deplin descifrat. Miercuri, 21 martie 2018, începând cu ora 16:00, Biblioteca Ju...

Ei sunt cei mai buni: Elevii care vor reprezenta județul Botoșani la Olimpiada Națională de Chimie!

astăzi, 19:12
410

Inspectoratul Școlar Județean Botoșani a publicat rezultatele finale și lotul care va reprezenta județul la Olimpiada Națională de Chimie. 12 elevi din unitățile de învățăm...