Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, dus la audieri la DNA! FOTO
UPDATE!

Mai bine de trei ore au petrecut procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Serviciul Teritorial Suceava, în biroul prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, Raluca Stăncescu, unde au avut loc percheziţii.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, dus la audieri la DNA! FOTO

La percheziţiile de la Parchet a fost adusă şi Raluca Stăncescu, după ce anterior au avut loc percheziţii la locuinţa acesteia din municipiul Botoşani, de unde au fost ridicate mai multe documente.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani a urcat într-o maşină a DNA şi va fi dus la Suceava pentru audieri. La ieşirea din Parchet, Raluca Stăncescu, care ţinea o sticlă cu apă în mână, a spus că nu ştie despre ce este vorba.

Joi au avut loc percheziţii în mai multe birouri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, dar şi la locuinţele unor poliţişti.

Mai multe persoane vor fi duse la audieri la DNA Suceava.

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Suceava efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate infracțiunilor de corupție, de serviciu, contra libertății persoanei, contra înfăptuirii justiției, săvârșite în perioada 2015-2016.
Autovehiculele cu poliţiştii judiciari şi cu anchetatorii DNA care o aduceau la audieri pe Raluca Stăncescu au ajuns la Suceava, prim- procurorul fiind condus în interiorul sediului.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bilete mai scumpe la transportul în comun în municipiul Botoşani

astăzi, 18:17
657

În şedinţa ordinară de joi, consilierii municipali vor dezbate şi aproba două proiecte de hotărâre ce vizează majorare tarifelor de transport cu maxi- taxi şi cu tramvaiul.Eltr...

Accident la Baisa! Un conducător auto a ajuns în spital, rănit grav FOTO

astăzi, 15:45
1234

Primele informaţii arată că în accident au fost implicate un autoturism Audi, înmatriculat în Franţa, şi un microbuz înmatriculat în Botoşani. Un pasager din Audi a...

Recompense financiare pentru elevii de 10

astăzi, 11:41
391

Este vorba de olimpicul Ştefan Bălăucă, absolvent al Colegiului Naţional "Mihai Eminescu", care şi-a echivalat probele la Bacalaureatul Olimpicilor cu medaliile obţinute la Olimpiadele interna...