Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, dus la audieri la DNA! FOTO
UPDATE!

Mai bine de trei ore au petrecut procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Serviciul Teritorial Suceava, în biroul prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, Raluca Stăncescu, unde au avut loc percheziţii.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, dus la audieri la DNA! FOTO

La percheziţiile de la Parchet a fost adusă şi Raluca Stăncescu, după ce anterior au avut loc percheziţii la locuinţa acesteia din municipiul Botoşani, de unde au fost ridicate mai multe documente.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani a urcat într-o maşină a DNA şi va fi dus la Suceava pentru audieri. La ieşirea din Parchet, Raluca Stăncescu, care ţinea o sticlă cu apă în mână, a spus că nu ştie despre ce este vorba.

Joi au avut loc percheziţii în mai multe birouri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, dar şi la locuinţele unor poliţişti.

Mai multe persoane vor fi duse la audieri la DNA Suceava.

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Suceava efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate infracțiunilor de corupție, de serviciu, contra libertății persoanei, contra înfăptuirii justiției, săvârșite în perioada 2015-2016.
Autovehiculele cu poliţiştii judiciari şi cu anchetatorii DNA care o aduceau la audieri pe Raluca Stăncescu au ajuns la Suceava, prim- procurorul fiind condus în interiorul sediului.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă avertizare meteo pentru judeţul Botoşani!

astăzi, 13:59
206

Administraţia Naţională de Meterologie a emis o nouă avertizare meteo care vizează mai multe judeţe.În intervale scurte de timp sau prin acumulare, în județele Tulcea, Brăila, ...

Surpriza dintr-un microbuz: ţigări ascunse în mânecile hainelor pasagerilor, în trusa medicală şi în lada cu scule - FOTO

astăzi, 12:38
575

În data de 21 septembrie a.c, în jurul orei 09.30, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de fr...

Botoşani: COD GALBEN de vijelie

astăzi, 11:44
979

Până la ora 13:00, judeţul Botoşani, alături de Iaşi, se va afla sub avertizare meteorologică cu efect imediat de tip COD GALBEN, referitoare la manifestări violente ale vremii. Astfel, s...