Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, dus la audieri la DNA! FOTO
UPDATE!

Mai bine de trei ore au petrecut procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Serviciul Teritorial Suceava, în biroul prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, Raluca Stăncescu, unde au avut loc percheziţii.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, dus la audieri la DNA! FOTO

La percheziţiile de la Parchet a fost adusă şi Raluca Stăncescu, după ce anterior au avut loc percheziţii la locuinţa acesteia din municipiul Botoşani, de unde au fost ridicate mai multe documente.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani a urcat într-o maşină a DNA şi va fi dus la Suceava pentru audieri. La ieşirea din Parchet, Raluca Stăncescu, care ţinea o sticlă cu apă în mână, a spus că nu ştie despre ce este vorba.

Joi au avut loc percheziţii în mai multe birouri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, dar şi la locuinţele unor poliţişti.

Mai multe persoane vor fi duse la audieri la DNA Suceava.

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Suceava efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate infracțiunilor de corupție, de serviciu, contra libertății persoanei, contra înfăptuirii justiției, săvârșite în perioada 2015-2016.
Autovehiculele cu poliţiştii judiciari şi cu anchetatorii DNA care o aduceau la audieri pe Raluca Stăncescu au ajuns la Suceava, prim- procurorul fiind condus în interiorul sediului.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoşănean condamnat după ce a înjunghiat un client într-un bar

astăzi, 09:09
91

Astfel, acuzat de tentativă de omor acesta a primit o pedeapsă de 10 ani şi 10 luni de închisoare, fiind în arest preventiv din vara anului trecut când a comis fapta. Judecătorii...

Jandarmi premiaţi la bilanţ pentru merite deosebite

astăzi, 08:45
126

 În cadrul prezentării bilanţurilor s-au acordat diplome speciale jandarmilor pentru merite deosebite. Astfel, distincţia de jandarmul de onoare al judeţului Botoşani a primit-o plt maj Ioa...

Ministerul Educației întreabă - elevii, părintii și dascălii răspund. VEZI chestionarul la care se așteaptă răspuns până pe 24 ianuarie!

astăzi, 07:33
251

Ministerul Educatiei Nationale (MEN) organizeaza, pana in 24 ianuarie, o consultare publica, prin intermediul unui chestionar online, privind structura anului scolar 2018-2019, anunta News.ro. Demersu...