Poliţist lovit în timpul unei misiuni! Agresorul, trimis în judecată
BOTOSANI

Un gest făcut la beţie şi la nervi îl va costa pe un bărbat din judeţul Botoşani care a fost trimis în judecată de procurori după ce a lovit un poliţist care se afla în misiune.

Poliţist lovit în timpul unei misiuni! Agresorul, trimis în judecată

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată a inculpatului Ioan Tibel, în vârstă de 68 de ani, din comuna Durneşti, judeţul Botoşani, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de „ultraj”.

Potrivit procurorilor, s-a reţinut că, în seara de 15 martie 2017, în jurul orei 19.20, inculpatul l-a lovit pe Tudor-Mihai Chelaru, agent de poliţie în cadrul Postului de Poliţie Durneşti, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, cu un băţ din lemn peste braţul stâng, în fapt fiind vorba de o manevră de apărare, deoarece lovitura viza capul poliţistului.

Incidentul a avut loc în apropierea unui bar din Durneşti.  Un individ aflat într-o avansată stare de ebrietate a adresat injurii poliţiştilor care se aflau în patrulare prin zonă. Întrucât a devenit recalcitrant, oamenii legii l-au imobilizat pentru a-l duce la postul de poliţie.

În acel moment, Ioan Tibel a intevenit, deveind şi el agresiv, împrejurare în care l-a lovit pe unul dintre poliţişti.  

"Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie", se precizează într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Parintilor care se tem de cadrele didactice

astăzi, 18:33
36

- Silviu, auzi, nu vrei tu să te duci la şedinţa cu părinţii?, începe cu prudenţă Luminiţa.- Ce s-a întâmplat?- Silviu, eu nu pot să stau de vorbă cu diriginta lui ...

Sfântul Ilie, aducătorul de ploi. Superstiţii în tradiţia populară de Sânt Ilie

astăzi, 17:55
324

Sfântul Ilie 2018. Tradiţii şi obiceiuri de Sfântul Ilie. Sfântul Ilie este cinstit de creştini, vineri, ca aducător de ploi, după ce, prin rugăciunea sa, a salvat de la moarte...

La Urgențe, după ce a fost lovit de două mașini!

astăzi, 16:47
884

Bărbatul s-a angajat în traversarea străzii fără să se asigure, moment în care a fost lovit de un autoturism BMW condus de o femeie de 35 de ani. În urma impactului, victima a f...