Poliţist lovit în timpul unei misiuni! Agresorul, trimis în judecată
BOTOSANI

Un gest făcut la beţie şi la nervi îl va costa pe un bărbat din judeţul Botoşani care a fost trimis în judecată de procurori după ce a lovit un poliţist care se afla în misiune.

Poliţist lovit în timpul unei misiuni! Agresorul, trimis în judecată

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată a inculpatului Ioan Tibel, în vârstă de 68 de ani, din comuna Durneşti, judeţul Botoşani, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de „ultraj”.

Potrivit procurorilor, s-a reţinut că, în seara de 15 martie 2017, în jurul orei 19.20, inculpatul l-a lovit pe Tudor-Mihai Chelaru, agent de poliţie în cadrul Postului de Poliţie Durneşti, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, cu un băţ din lemn peste braţul stâng, în fapt fiind vorba de o manevră de apărare, deoarece lovitura viza capul poliţistului.

Incidentul a avut loc în apropierea unui bar din Durneşti.  Un individ aflat într-o avansată stare de ebrietate a adresat injurii poliţiştilor care se aflau în patrulare prin zonă. Întrucât a devenit recalcitrant, oamenii legii l-au imobilizat pentru a-l duce la postul de poliţie.

În acel moment, Ioan Tibel a intevenit, deveind şi el agresiv, împrejurare în care l-a lovit pe unul dintre poliţişti.  

"Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie", se precizează într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A murit cunoscutul realizator de radio Andrei Gheorghe! VIDEO

Luni, 19 Martie 2018
202

Televiziunile centrale au anunțat, luni seara, că a murit Andrei Gheorghe, unul dintre cei mai cunoscuti realizatori radio și TV.Ciprian Romanescu, purtator de cuvant al IPJ Ilfov, a confirmat ...

IMAGINI EMOȚIONANTE! Pompierii si jandarmii botoşăneni alături de copiii cu sindrom Down, în "Ştafeta Prieteniei"!

Luni, 19 Martie 2018
202

Organizat de Asociaţia „Down Activ –Moldova” pentru a marca Ziua Mondială a Sindromului Down, care se sărbătorește în fiecare an pe 21 martie, concursul „Devoltare p...

Conferință și recital Marieta Baciu - "Martie – Caleidoscop Cultural Universal"

Luni, 19 Martie 2018
98

Muzica lui Johann Sebastian Bach este ca un univers infinit, perfect desenat, al cărui mister nu va fi niciodată pe deplin descifrat. Miercuri, 21 martie 2018, începând cu ora 16:00, Biblioteca Ju...