Poliţist lovit în timpul unei misiuni! Agresorul, trimis în judecată
BOTOSANI

Un gest făcut la beţie şi la nervi îl va costa pe un bărbat din judeţul Botoşani care a fost trimis în judecată de procurori după ce a lovit un poliţist care se afla în misiune.

Poliţist lovit în timpul unei misiuni! Agresorul, trimis în judecată

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată a inculpatului Ioan Tibel, în vârstă de 68 de ani, din comuna Durneşti, judeţul Botoşani, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de „ultraj”.

Potrivit procurorilor, s-a reţinut că, în seara de 15 martie 2017, în jurul orei 19.20, inculpatul l-a lovit pe Tudor-Mihai Chelaru, agent de poliţie în cadrul Postului de Poliţie Durneşti, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, cu un băţ din lemn peste braţul stâng, în fapt fiind vorba de o manevră de apărare, deoarece lovitura viza capul poliţistului.

Incidentul a avut loc în apropierea unui bar din Durneşti.  Un individ aflat într-o avansată stare de ebrietate a adresat injurii poliţiştilor care se aflau în patrulare prin zonă. Întrucât a devenit recalcitrant, oamenii legii l-au imobilizat pentru a-l duce la postul de poliţie.

În acel moment, Ioan Tibel a intevenit, deveind şi el agresiv, împrejurare în care l-a lovit pe unul dintre poliţişti.  

"Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie", se precizează într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

"Peste Prut, la răsărit" – melodie manifest pentru Unirea cu Basarabia - VIDEO excepțional!

astăzi, 08:00
142

"Peste Prut, la răsărit" este titlul celei mai noi piese ce a fost lansată săptămâna trecută de tinerii artiști Paul Ananie, Nicu Mâță și Gabriel Dumitru. Versuril...

Accident cumplit în gospodărie: S-a tăiat cu flexul la un picior!

astăzi, 07:45
491

Un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Copălău, a ajuns, luni, la Unitatea de Primire Urgenţe cu o rană profundă la nivelul unui picior după ce a suferit un accident în gospod...

Femeie obligată la plata unor daune morale după ce a bătut colegul de joacă al fiului său!

astăzi, 07:30
413

Elena C. a fost trimisă în judecată pentru infracţiunea de "loviri şi alte violenţe", însă a fost achitată de judecători, dar totuşi a fost pusă la plata unor daune de ...