Poliţist botoşănean, acuzat de purtare abuzivă

Fostul şef al Poliţiei Flămânzi nu scapă de drumurile la instanţe pentru a-şi dovedi nevinovăţia în dosarul în care a fost acuzat de purtare abuzivă.

Poliţist botoşănean, acuzat de purtare abuzivă

Achitat de Judecătoria Botoşani, fostul şef al Secţiei de poliţie rurală Flămânzi, inspectorul de poliţie Mihai Cliveţ, se va prezenta şi în faţa unei instanţe a Curţii de Apel Suceava, după ce sentinţa judecătorilor botoşăneni a fost atacată cu apel.

Asta în condiţiile în care în dosar au fost audiaţi toţi poliţiştii care au lucrat la Flămânzi în acea perioadă. Potrivit rechizitoriului, în condiţiile în care era împuternicit la comanda Poliţiei Flămânzi, Mihai Cliveţ a fost acuzat că pe 24 august 2013 i-ar fi adresat "cuvinte jignitoare agentului şef de poliţie Mihai B. şi a exercitat acte de violenţă asupra acestuia".

Concret, agentul Mihai B. îi ceruse şefului său să repartizeze unui alt poliţist o lucrare de a sa care trebuia terminată în ziua în care fiica sa urma să fie operată la Botoşani. Iritat, ofiţerul l-ar fi apostrofat pe agent. În urma administrării probatoriului, magistraţii botoşăneni au considerat însă că "fapta nu este prevăzută de legea penală" şi prin urmare au dispus achitarea.

Urmează ca cei suceveni să-şi spună părerea, primul termen de judecată fiind la sfârşitul lunii noiembrie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Administratia Bazinală de Apă Siret, despre alimentarea cu apă a municipiului Botoșani: "Operatorul de apă SC Nova Apa Serv Botoșani a fost informat asupra începerii manevrelor!"

astăzi, 15:51
284

Față de disfuncționalitățile apărute în alimentarea cu apă a municipiului Botoșani, precum și a altor localități din județ, în vederea informării corecte și complete a popula...

Primarul Cătălin Flutur, despre întreruperea apei: "Îmi doresc să vină cineva în faţa botoşănenilor şi să îşi asume disconfortul creat"

astăzi, 14:07
795

Începând de ieri dimineaţă, telefoanele Primăriei municipiului Botoşani au sunat mult mai mult decât de obicei. Botoşănenii, pe bună dreptate, au reclamat faptul că au rămas...

Expoziţia retrospectivă "Dimitrie Loghin (1910 – 1982)", la Galeriile de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani!

astăzi, 14:03
57

Muzeul Judeţean Botoşani prezintă în perioada 21 octombrie – 15 noiembrie 2017, în spaţiul Galeriilor de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani, expoziţia retrospectiv...