Percheziții în Dorohoi pentru depistarea unui tânăr urmărit internațional

Percheziții în Dorohoi pentru depistarea unui tânăr urmărit internațional

Un tânăr de 28 de ani, din municipiul Dorohoi, urmărit internațional, după ce a fost condamnat la închisoare pentru patru furturi comise, a fost reținut, duminică, în urma percheziționării a trei locuințe, arată Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ). Au acționat forțele din cadrul Serviciului de Investigații Criminale - Compartimentul Urmăriri, dar și jandarmi și angajați ai Operațiunilor Speciale.

Tânărul a fost condamnat de Judecătoria din Dorohoi la trei ani și șase luni de închisoare pentru săvârșirea a patru infracțiuni de furt calificat în formă continuată.

„Întrucât în urma verificărilor efectuate acesta nu a fost identificat la domiciliul său, existând suspiciuni că s-ar sustrage de la executarea pedepsei cu închisoare, a fost dispusă darea în urmărire la nivel național și internațional”, precizează Delia Nenișcu, reprezentanta IPJ.

Duminică, în baza informațiilor obținute ca urmare a activităților specifice, polițiștii și jandarmii au descins în trei locații de pe raza municipiului, identificând astfel persoana urmărită.

„Tânărul a fost reținut și ulterior escortat către Penitenciarul Botoșani, în vederea încarcerării. În realizarea activităților de urmărire s-a beneficiat de sprijinul Serviciului de Operațiuni Speciale Botoșani”, adaugă Nenișcu.

 

Spune-ne opinia ta